Počet zobrazení stránky

čtvrtek 30. dubna 2015

Tak nám pokárali Hedvíčka

"Tak nám pokárali Hedvíčka" stěžují si Rostislavovi věrní, shromážděni kolem blogu Agitprop v diskuzi na Komentářích.

Komentáře

1 Luis Luis | Včera v 17:57 | Reagovat
Pokud nekdo provozuje internetovy anonymizer jako ten Kajsrlik , dela to s vedomim nektere tajne sluzby. Internet zase az tak svobodny neni.
O moralnich kvalitach Kajsrlika nemam nejmensich pochyb.
2 Blanka Blanka | Včera v 17:59 | Reagovat
Co tu bylo tak sprostého za foto, že jsme si toho nevšimla. A to sprostˇárny miluji a vyloženě vyhledávám.
3 Luis Luis | Včera v 18:08 | Reagovat
Preventivne zazalohovat cely blog  i s diskusi na server mimo cr  a zde zkusit postovat clanky jen s prefixem a odkazem na cely clanek na zahranicnim blogu. Kliknout na odkaz snad jeste umeji.
4 Luis Luis | Včera v 18:15 | Reagovat
[2]:Obsah diskutovane fotografie je vzhledem k tomu  co zobrazuje doopravdy sprosty, v tom jsem s administratorem blog.cz zajedno.
Lide jsou citlivi ruzne, nekdo to ma nastaveno od brutalniho porna nahoru  a nekomu staci na rozhozeni uz jen fotka sproste drzky.
5 Luis Luis | Včera v 18:19 | Reagovat
[2]: To by jste mela videt tu paseku, kdyz prohlizim , co mi prichazi ve spamech. Nejakej dobrak zaregistroval moji emailovou adresu na dobre dvacku americkych seznamek, ani to nestiham mazat.


Kojetínský bard se totiž ve svém článku KAISRKLÍK rozhodl dehonestovat jistého pana Martina Kaisrlíka a to způsobem sobě vlastním. Nezapoměl ani na přiložení fotografií dotyčného muže, jak je Hedvíčkovým dobrým zvykem. Inu, estébácké manýry se nezapomínají ani při pobytu za Velkou louží.  
Jenže tentokrát padla kosa na kámen...

Pan Kaisrlík si to nenechal líbit a ve finále se obrátil na provozovatele českého serveru Blog.cz, který patří do stejné skupiny jako například komerčně úspěšná televize Nova. 


A pak začal mazec! 

Rostislav Hedvíček dostal od vedení serveru Blog.cz zcela jasné a nekompromisní varování:

Řešení problému závadného obsahu

Porušil/a jste Všeobecné podmínky.
Na váš blog proto byla umístěn text upozorňující na nalezení závadného obsahu. Pokud do třiceti dnů nenapravíte svůj blog, bude pozastaven. Poté, co odstraníte závadný obsah, kontaktujte nás přes tento formulář.

Co na to Rostislav Hedvíček? 
Srazil kufry, zašoupal nohama a poslušně, po vzoru ynžynýrů a vlastenců z Prahy, napsal poníženou supliku.
Viz: 

Poznamka R.H.: Pozadovanou sprostou fotografii jsem odstranil a uvedomil o tom vedeni blogu.

Bravo, Rostislave! Tak to má být, neboť jedině tak je to správné!  :o)
Odstranit objektivní potíže a splnění úkolu hlásit vedení - jako kdysi v ČSSR.
Chceš si cintat pentli na českém internetu, v rodném českém jazyku? Tak musíš dodržovat česká pravidla. (Pravidla určuje Praha, soudruzi).

Ordung muss sein! To věděl rod Hedvíčků z Kojetína už za c.k.Rakouska, když hrbil hřbet před habsburským majestátem. Nyní ti to tvoji milí Pražané, jenž ti rozumějí, pouze připoměli. 
Nakonec buď rád,Rosťo že jsi  ještě nedostal mokrou hadrou přes hubu od uklízečky v redakci serveru.

            Screenshot zvětšíte kliknutím na obrázek, nebo ZDE

Jenže Hedvíček, skoro jako "šelma sedlák" z Kojetína na to šel od lesa a nesmazal všechno. Doufal,že mu to projde, ale ono ne. Přišlo další varování z webu Blog.cz :

Cesky vlastenec si stezuje podruhe...

Dnes v 14:41 |  Clanky osvetove
A tohle mi prislo dnes rano:
Řešení problému závadného obsahu
Porušil/a jste Všeobecné podmínky.
Na váš blog proto byla umístěn text upozorňující na nalezení závadného obsahu. Pokud do třiceti dnů nenapravíte svůj blog, bude pozastaven. Poté, co odstraníte závadný obsah, kontaktujte nás přes tento formulář.
Historie reportu
Report přijat.
Včera v 21:17
Report byl přijat jako opodstatněný, byl vám udělen čas třiceti dnů na nápravu.

Dnes v 13:36
Zpráva: smažte prosím z článku http://hedvicek.blog.cz/1112/jak-vypada-cesky-vlastenec tuto fotku http://nd05.jxs.cz/975/959/05c1c16973_81880890_o2.jpg (na konci článku)

A co na to náš hrdina za velkou louží - slovutný Ross Hedvicek? 

Poznamka R.H.: Fotografii jsem vymazal jak narizeno.

Great! Good job, Ross!  Jak bylo nařízeno, správně. Učíš se rychle. Nakonec z tebe ještě bude český vlastenec, milovník kruhových objezdů a konzument vody z Želivky. 

      Screenshot zvětšíte kliknutím na obrázek, nebo ZDE 

Marná sláva, je potěšitelné,když na vlastní oči,na Hedvíčkově blogu Agitprop vidíme, že mu zůstal český smysl pro subordinaci a že plní pokyny a nařízení bez zbytečných prodlev. 
Nakonec ještě Rostislav "Ross" Hedvíček napíše vlastenecký text o zvěčněmém presidentu Václavu Havlovi - navrhuji název článku "Havel navždy" a ve finále se přestěhuje když ne do Prahy, tak aspoň zpět do rodného Kojetína. 

      FOTO: R.Hedvíček v Rakousku - rok 1986. Obrázek zvětšíte kliknutím.

Řekl bych, že o svém polepšení na dobrého Čecha,v době emigrace (r.1986) nesnil Rostislav Hedvíček ani náhodou. Tedy, aspoň barevné foto, kde Rosťa pózuje v rakouské obci Au, tomu nenasvědčuje. Ale co už. To byla zlatá osmdesátá léta, čas her a malin nezralých. Nyní Ross Hedvíček přichází k rozumu a snaží se polepšit. Jeho konání budiž Boží požehnání! 


A až se Hedvíčkův čas naplní a Hospodin jej povolá k sobě, bude moci Rostislav navždy spočinout v rodné kojetínské hroudě, upřímně oplakáván všemi dobrými rodáky i českými vlastenci. "Šťastný to muž" - řekla by paní kněžna ze zámku.



Sincerely
Viktor Čistič

100 komentářů:

  1. Ross Hedvicek se kdysi ohanel pojmem UPRAVENEC kdyz na svem blogu urazel nektere ceske emigranty. Tedka by jemu samotnemu sluselo oznaceni POLEPSENEC. Navaze na ceske tradice.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to vypada posledni dobou s Hedvajzem? Zda se, ze bere prasky a seka latinu. Uz to pry neni takovy psychous jako byval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvíček chce na staré kolena přesídlit zpět do staré vlasti. S americkou penzí tam vyjde finančně lépe, zdravotnictví zadarmo + další benefity a též bude mezi svými. Proto už je v čilém korenspondečním styku s kojetínskou radnicí, navrhuje komu by mohl pan starosta udělit medaily, angažoval se ohledně holešovské synagogy atd, atd.
      Inu, připravuje si půdu pro "návrat starého rodáka z exilu".

      Vymazat
    2. Jj, zda se, ze v Kojetine mu bude lip. Amerika je Amerika, ale kolena vrzou a bezplatne ceske zdravotnictvi se mnohym „pravicovym“ emigrantum hodi, on ten americky duchod taky neni kdovijak vysoky a Hedvajz tam nebyl tak dlouho, aby si vydelal na slusnou zivotni uroven.

      Vymazat
    3. Než Hedvíčka s celou jeho rodinou soudruzi vysadili za hranice, patřil v Kojetíně a okolí mezi tzv. "lepší lidi". Teď na tom bude po návratu ještě mnohem lépe.

      Vymazat
    4. Tak určitě. Těch cca 500 dolarů co má ze social security mu dá v Česku na nadprůměrný důchod a jestli prodá tu papundeklovou krabici s jacuzzi tak bude mít našetřeno víc než běžný moravský Pepík. To bude dobrá partie pro život na hromádce pro řadu kojetínskych dám. Navíc se může v hospodě každý den vytahovat, že byl v Americe, musí si dát ale pozor, aby mu nedal někdo přes pusinku, protože on je to dost PRUDIČ.

      Vymazat
    5. Hedvajz má o sobě, jako každý lhář a hlupák, dost vysoké mínění. Dovolí si drze radit kojetínskému starostovi, koho by měl vyznamenat a ještě si to dá na blog. Inu pothlý a vychloubačný Hanák.

      Vymazat
  3. No jo, to potom bude muset smazat všechny své blogy a stránky, přestat spamovat a držet hubu - neuvěřitelný trest pro Hedvíčka!
    Na druhou stranu asi lepší, než to vyhnanství na Floridě, které stejně prožívá většinou času na českém internetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Vyhnanství" na Floridě asi nebude nic tak strašného, i když mně by se v USA moc nelíbilo. Někdo z Hedvova klanu (možná Řežábek) také říkal, že Amerika je perfektní pouze pro mladé a zdravé lidi.

      Hanák už není nejmladší, zdravím také zrovna nekypí, třeba se cítí i opuštěný a zapomenutý. V jeho okolí na něj každý kašle a on nyní o to více postrádá tolik potřebný obdiv, který zažíval v Kojetíně. Měl hezkou ženu, protekční a dobře honorované místo bezpečnostního a požárního technika v Seliku, kde se nijak nepředřel, k tomu vedlejší prac. poměr instruktora jízd ve Svazarmu.

      Zaměstnanec svazarmovské autoškoly měl logicky přednost v získávání zájezdů Autoturistu, cest. kanceláře Svazarmu. K zájezdům od "cestovek" nebyl třeba tzv. devizový příslib a tak Hedvíček z celou rodinou celkem šestkrát navštívil Jugoslávii.

      Odd. pasů a víz SNB mu nedělalo problémy. Rostík měl jednak známosti, ale hlavně pašoval do ČSSR velmi potřebné elektronické součástky, tzv. "integráče", podléhající záp. embargu. Aktivně podporoval komunistický režim, protože na tom pohádkově vydělával.

      viz Hanácká pohádka

      Vymazat
    2. Zbývá připomenout některé starší komentáře ke "kulackému synkovi".

      Vymazat
    3. Pro Hedvu to vyhnanství je. Když v tom "vysněném ráji" tráví 24/7/365 na českém internetu. ;-)

      Vymazat
    4. Jasne, myslim, ze Hedvajzovi bude nejlip v Kojetine. Vecer bude v hospode chlapiskum vypravet o tom jake je to v Americe a pres den v cekarne socialistickeho zdravotnictvi, kde to bude mit "zdarma", bude babicky poucovat jak to chodi u doktora "ve Statech"..

      Vymazat
    5. Na ceskem internetu ma Hedvajz spriznene duse a pochlebovace, na Floride na nej kazdy kasle. A co ma delat jineho? Popojizdet sem a tam, cumet na velkou vodu, matlat neco na platno nebo bastlit nemozna videa.

      Vymazat
    6. Hedvíček a jeho "velkolepý" návrat do rodného Kojetína.

      Vymazat
  4. Trubadúr se nechal nafotit po litru rumu :-)))))
    http://hedvicek.blog.cz/1505/pozvanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako kytarista i zpěvák je nemožný, tak se snaží zaujmout alespoň grimasou.

      Vymazat
    2. Nosákův kvikot a brnkání se skoro nedají poslouchat, ale Trubadúr sám má o svých uměleckých (i jiných) kvalitách dost přehnané mínění. Stejně jako samolibý kojetínský rodák a guru Hedva o sobě.

      Vymazat
  5. Jsem certifikovany kojetinsky rodak - coz o sobe nemuze rict ani spousta mych vrstevniku a kamaradu z detstvi - protoze (ac puvodne z Kojetina) se narodili v porodnicich v Kromerizi nebo Prerove. Ja jsem se narodil v porodnici v Kojetine (u nadrazi), tehdy tam jeste byla. Pro zajemce prikladam fotografii meho rodneho domu.

    Kojetinsky posuku jak to bylo s Bloemfontainem. Jsi hlavne certifikovany pitomec a lhar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skoda, ze tam floridsky Pepek Vyskoc nedal fotografii toho domu, co si na nej nasmelil kdyz delal pro soudruhy.

      Vymazat
    2. Myslite tu nuznou barabiznu kde soudruzi nechali "kulackou rodinku" Hedvicku vegetovat.
      Kazdy cetl zvasty kojetinskeho pomatence jak pry nedostal ani skolni mleko.

      Vymazat
    3. Hedva zvaný "Hamršák" v Kojetíně před svým domem.

      Poslední jeho článek je opět velmi sebevědomý, ale jak sám přiznává, spolužačka mu to vytmavila: "Blbce!", pravila spoluzacka. Kdyz se s nekym znate padesat let, tak uz se tituly "pane inzenyre" nepouzivaji. "Posloche se, jak mluvis! Tak cisto hanactino tu nemluvi nigdo!" Ma namitka, ze umim mluvit ruznymi prizvuky a narecimi v nekolika recich nebyla vyslysena. "Si Hanak jak poleno a dycky budes!"

      Vymazat
    4. Ha ha ha!

      "Rostislav Hedvicek, pozdeji znamy jako Ross Hedvicek, cesky buditel a F.L. Vek ceskeho internetu"

      "pane inzenyre"

      "i takovi u vas jsou"

      "sokoval jsem stovky lidi na ulici"

      "soudruzku vedouci"

      "nejsem mistni" - "Muj zlocin spocival v mem navrhu" - "Zastupitelstvo navrh zamitlo".. (Pozn.: jak může zastupitelstvo projednávat návrh někoho, kdo žádný návrh podávat nemůže?)

      "ze o tom budu psat na mem blogu, kde mne cte jeden a pul milionu lidi"

      "velky bratr z Ameriky"

      Hedva je opět v kondici, už ty svoje bláboly zase sype z rukávu, " cesky buditel a F.L. Vek" ! :-))))))))

      http://hedvicek.blog.cz/1505/rodackam-se-clovek-nezavdeci

      Vymazat
    5. kojot z Kojotina20. května 2015 v 10:07

      “umim mluvit ruznymi prizvuky a narecimi v nekolika recich”

      To je fakt. Ja slysel Hedvu jak dela impersonaci Rusaku v Americe (to zname "Hamršák" video) a bylo to dokonale. Lepsi nez Saturday Night Live. Hotovy “bad guy on the James Bond movie”. Hahaha. Neexistuji nekde zaznamy jak mluvi anglicky normalne?

      Vymazat
    6. Hedvíček - Hanák jako poleno - je prolhaný a až příliš sebevědomý do sebe zahleděný blb (z povolání). Sice velký postavou, ale malinký svým (čecháčkovsky) zakrnělým myšlením i názory.

      Vymazat
  6. Hedvajz na svem blogu vystavuje fotky z demonstrace za svobodu politickym veznum v r. 1988. A jen par let predtim si valel sunky na plazi v Jugoslavii na zajezdu se Svazarmem, nez ho soudruzi vysadili na Zapad.

    Jdu blejt, velebnosti.

    OdpovědětVymazat
  7. Hedva buď už žije v Kojetíně, anebo je na té své Floridě totálně v ....., sám a ztracen.

    "Jde mi opet o opakovane problemy s prodlouzenou Polni ulici, v kterezto zalezitosti jsem vas uz kontaktoval drive nekolikrat"

    "navic jsem velmi zdvorily"

    "jako treba muj vlastni blog na adrese http://hedvicek.blog.cz, ktery cte 1.6 milionu ctenaru "

    "Prave tady ctu posledni Kojetinsky zpravodaj "

    http://hedvicek.blog.cz/1506/dopis-starostovi-mesta-kojetina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano. 1,6 milionu čtenářů!
      Jen, že se projevují akorát tak na Hedvově počítadle (jeho modle). :-D

      Neznámý a ještě k tomu mrtvý cs-magazín je na tom podobně, 1 milion čtenářů a ačkoli tam už druhý rok nejsou žádné články, počítadlo se protáčí dál! :-)))
      http://www.cs-magazin.com/

      Vymazat
  8. Hedvajz uz asi po sedmnacte publikoval svoji crazypovidku “Psychous na plazi.” Tentokrat na Agitpropu. To me trochu znervoznuje. Zda se, z ve svem veku uz ztraci inspiraci a tak furt mele jen to same. Asi uz se nam nedostane podobneho bestselleru, “Jak jsem s Paroubkem kradl salamy”, kterych se pry prodalo jeste vic nez Paroubkovy obrazkove knizky “Plnou parou v politice.”

    OdpovědětVymazat
  9. Kamarad komunistu svacky sasek Hedvicek si opet cinta na pentli. Zurivy antikomunista se z nej stal az po listopadu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsak se to na jeho blogu hemzi podobnymi typy. Viz. lampasak Luis, ktery do r. 1989 slouzil v CSLA a do Kanady se vystehoval az r. 1989.

      To je typicka ceska vlastnost, pridat se na viteznou stranu a tvarit se jako by nic. Hedvicke je v tom mistr.

      Vymazat
    2. Lampasak Dedik opustil stranu a armadu teprve roku 1990. Je jasne se by dodnes byl dustojnik CSLA a komunistou nebyt sametu.

      Vymazat
  10. Na 1,5 milionu rublů vyčíslil Rus Nikolaevich Hedvicek z Kojetina hodnotu svého tříletého syna, když ho na internetu nabízel k prodeji. Za peníze si chtěl koupit v Rusku dům. Vypečeného tatínka už dopadla policie, hrozí mu až deset let vězení.

    Čtyřiadevadesatiletý Rus se pro svého syna snažil najít „dobré rodiče“, píše server Prima Kojetin s odkazem na Russia Today.

    Matka dítěte Candy Rodham-Hedvicek rodinu v loňském roce opustila. Na internet proto Kojetinec vyvěsil inzerát, kde ho chtěl prodat za částku odpovídající necelým 650 tisícům českých korun, za které si chtěl posléze koupit v Rusku dům.

    Na nabídku mu odpověděli ruští policisté, kteří se vydávali za zájemce. Rusovi nyní hrozí až deset let ve vězení.

    OdpovědětVymazat
  11. Rossta uz totalne zrossolovatel. Tisice spokojenych ctenaru na jeho blogu se odstehovali, zbyl jen jen pomateny Nos a bolsevici a kolaboranti typu lampasaka Dedika. Sice hloupe, ale frekventovane narcisisticke clanky byly vystridany obcasnymi steky o psich zachodcich, a obecne uz na Rosstu sere pes. Smutny to konec cloveka, ktery pred cca deseti lety mel utkvelou predstavu, ze je slavny a nekdo ho bere vazne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, jak se dalo cekat, Hedvovi priznivci ho jiz asi take prokoukli.

      Vymazat
  12. Obývá maringotku na Floride, byl dlouholetým prezidentem CS Clubu a nyní se podle všeho pomalu přesouvá do Kojetina. Tolik veřejně známá fakta o Rossu Hedvickovi. Jenže spisovatel zřejmě myslí i na to, co bude po smrti. Pořídil si totiž kaplovou hrobku, a to hned vedle hrobu spisovatele F.L. Veka.

    Hrobka Hedvickovy rodiny se totiž nachází na kojetinskych hřbitovech, kde leží řada významných českých osobností.

    Ing. Krebs, dr. Bilek, F.L. Vek a ... Hedvicek (bez akademickeho titulu).

    „Málokterý hrob má v sobě tolik historie jako právě ten, který vévodí této části Kojetina. Rodinné propojení významných osobností pak přináší i zajímavé propojení profesí. Odpočívá tady totiž například agent BIS Krebs. A hned vlevo od jeho hrobu se tyčí okázalá pohřební kaple v gotickém stylu, jejíž nápis hlásá: Ross Hedvicek, F.L. Vek internetoveho veku..

    „Hedvicek v hrobce prespava pri svych navstevach Kojetina,“ vzkázal Hedvickuv obhájce dr. Akula s tím, že jeho klient se v této věci nebude vyjadřovat. Informaci o kapličce nicméně nevyvrátil. Konkrétnější nechtěl být ani ředitel kojetinských hřbitovů Russ KurvýČech. „Je mi líto, ale ke konkrétním osobám se vyjadřovat nemůžeme,“ uvedl. Že se skutečně jedná o Hedvickovu hrobku, serveru Lidovky.cz ale potvrdil dobře informovaný zdroj.

    Ostatně i kaple, kterou má nyní Hedvajz v nájmu, má zajímavou historii. Hrobka má na sobě vytesané označení 155 až 159. Původně patřila Jirkovi Wankovi (česky Vaňkovi) z Karlsbadu, který v letech 1948 až 1961 působil jako kojetinský purkmistr a poté zdrhnul za kopecky. Wanek byl po své smrti ještě povýšen do šlechtického stavu. Jeho příbuzný, německý univerzitní profesor filosofie Oskar Krebs byl otcem agenta BIS a vedle Hedvickovy hrobky své místo dodnes.

    OdpovědětVymazat
  13. Hedvajz tapetuje svuj blog skeny nejakych zakonu a telefonnich seznamu. Pokrocily rozpad jeho osobnosti se zda byt zcela dokonan. Davno tomu, co napsal nejaky rozumny clanek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tam je Jirka Wolf s backorou na hlave, jeden blazen vetsi nez ten druhy.

      Vymazat
  14. Vesnice, u jejíž cedule Hedva pózuje, je pravděpodobně Au an der Traun, asi 50 km od St. Georgen im Attergau, kde byla celá rodina na penzionu. Možná si tenkrát udělali výlet k hranici a koukali do ČSSR..

    OdpovědětVymazat
  15. Mluvil anglicky a přivolaným strážníkům se představil jako Hamršák. Tvrdil, že ho do hotelu v centru metropole vyslali americtí Kongressmani. Jejich kosmická loď podle něj přistála ve vedlejší ulici v Kojetine.

    Kojetinska hlídka BIS ing. Viktora Krebse dorazila poté, co se muž nad ránem neoprávněně dožadoval vstupu do hostince Kewl Atta Bubba. Ochranka raději přivolala strážníky. „Pomatený cizinec, který se hlídce představil jako Hamršák, navzdory lásce k bližním posléze napadl záchranáře i hlídku městské policie,“ uvedla mluvčí kojetinských strážníků Helena Belling k případu, který se odehrál dnes v noci krátce po druhé hodině.

    Muž nejprve začal hlídce vysvětlovat, že ho do Kojetina vyslali mimozemšťané jako kandidata americkeho Kongresu, jejichž loď přistála ve vedlejší ulici. Po tomto sdělení strážníci rovnou zařídili příjezd sanitky. „Záchranáři se po zhodnocení situace rozhodli muže převést na psychiatrii,“ podotkla Belling. V sanitce však cizinec začal být podle mluvčí agresivní a napadal všechny kolem sebe.

    „Přes riziko pomsty mimozemšťanů I USA mu strážníci nasadili klystyr a dali mu vyprask gumovou hadici. Samozvaný Hamršák přitom jednomu ze strážníků nekřesťansky naplival do očí. Záchranná služba následně agresivního kandidata do Kongresu převezla za naší asistence na psychiatrii oddělení jedné z kojetinských porodnic,“ dodala mluvčí. Poplivaný strážník ing. Viktor Krebs se kvůli možné infekci nechal ošetřit v nemocnici a pokračoval ve službě.

    OdpovědětVymazat
  16. "Hamršák" na několika fotkách ukazuje znak Kojetína. Typický lajdák ale netrefil barvy - viz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pózuje ve vestě s logem Harley-Davidson, kterou bych se styděl obléknout..

      Vymazat
    2. Hanak si mozna uz splnil svuj chlapecky sen a koupil si "tlustou" motorku.

      Vymazat
    3. Pripada mi dost rozharany. Pred par lety se vytahoval v cizim Ferrari. ted je to nejaka umastena bunda, co prijde za rok? Zlaty retez na chlupate opalene hrudi a havajska kosile? Neni na to uz stary?

      Vymazat
    4. "Hamrsak" z floridskych bazin se asi v tichosti ozenil s Korcakovou.

      Vymazat
    5. Jsem mlada divka,ktera jeste nerodila, ale Hamrsaka bych rozhodne nechtela. Fuj.

      Vymazat
  17. Rosstislav ma podle svych tvrzeni 1,650,000 ctenaru Agitpropu. To ho cte vic lidi nez sebrane spisy Lenina nebo Hruskovu kucharku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, počítadlo je Hedvíčkova Modla. Akorát, že se těch "1,650,000 čtenářů" projevuje právě a jen na tom počítadle. V diskuzi pod články je stále pořád těch max. 20 stejných pitomců.

      Na jiném Hedvíčkově webu, takřka neznámém cs-magazin.com je taktéž "1 mil. čtenářů"a ačkoli je web již skoro tři roky mrtvý, počítadlo se protáčí dnes a denně dál.. :-D ))))

      Vymazat
    2. Počítadlo Hedvu vždy fascinovalo, to ví i jeho švagr.

      Vymazat
    3. Jooo, tak na CS Magazinu jsou takove klenoty, ze to ctou tisice spokojenych ctenaru denne i potech letech mlceni. Vzdyt se tam pise, ze to archivuje Narodni knihovna CR.

      Vymazat
    4. Hedva zvaný »Hamršák« je přece vychloubačný hlupák.

      Vymazat
  18. Hallo Viktore! Asi by to tady chtelo trochu osvezit. Nic se nedeje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hallo Antone,
      rad bych zde pridal novy clanek,ale neni o cem psat. Z "Rosse" Hedvicka se stal nudny patron,jeho clanky jsou uz stokrat prezvykane tema,co uz tady byla mnohokrat a jsou tu zase,nebo publikuje texty jinych autoru.
      Rostislav nam ztraci drive,je nemastny,neslany. Soude podle komentaru na jeho blogu Agitprop,doslo to i jeho publiku a tak u nej hykaji jen ti nejvernejsi - "hardcore" Hedvickovcu + sem tam nejaky nahodny zbloudilec.
      Pokud by se Hedvicek snad vybicoval k nejakemu vykonu,budu reagovat,ale osobne si nemyslim,ze k tomu dojde.

      Nakonec se Rostislav Hedvicek prestehuje domu na Moravu a bude z nej obycejnej kojetinskej dedek :-) po kterem ani pes nestekne.

      Vymazat
    2. Neverim, ze by se velejester "Hamrsak" vratil na Moravu.

      Vymazat
    3. Hamrsak pochopil, ze karieru spisovatele neudela, tak se dal do malovani obrazu. Tisice spokojenych ctenaru se presunuly na jine blogy a Hedvajz uz je totalne minulosti. Je to skoda, takoveho psychopata sledovat v primem prenosu byvala zabava. :-)))

      Vymazat
    4. Malování mu nejde vůbec. Jako quasispisovatel měl mnohem lepší karty.

      Vymazat
    5. "Hamršáka" by na Moravě dohonila jeho minulost horlivého kejvala, pomahače režimu a přizdisráče, vypomáhajícího si šmelinou. V Kojetíně i okolí je o něm určitě dost známo.
      Někteří lidé nejsou u StB vedeni, přestože s touto složkou SNB spolupracovali - viz Debatní klub - http://debatniklub.webnode.cz/products/vedomy-nebo-nevedomy-agent-spolupracovnik-stb/

      Vymazat
  19. V lese nedaleko Kojetína zahlédl řidič projíždějícího vozidla muže, který vedl řetězem spoutaného člověka v černém latexu. Podivnou dvojici chvíli sledoval, ale pak dostal strach a raději zavolal policii.

    „Vzhledem k tomu, že se nedaleko od místa, kde se měli oba pohybovat, nachází rybník, nabízelo se jako jedno z možných vysvětlení, že jde o potápěče, kterého muž doprovázel,“ popsala prvotní úvahy mužů zákona kojetínská policejní mluvčí Helena Belling.

    Na místo vyrazili policisté z BIS, kteří dvojici našli. Jednalo se o čtyřiadevadesatiletého ing. Viktora K. a jeho o jedenáct let mladšího společníka Rosstislava H. O žádné potápěče však nešlo.
    „Oba shodně uvedli, že si chtěli v lese napleskat zadnici gumovou hadicí. Prý nechtěli nikoho vyděsit a vzhledem k nepříznivému počasí nepředpokládali, že by mohli někoho v lese potkat,“ vysvětlila Belling.

    Po podání vysvětlení se policisté případem dál nezabývali. Muži se totiž nedopustili žádného protiprávního jednání.

    OdpovědětVymazat
  20. Svazarmovec se zas na Agitpropu lisa k Cibulkovi. Prej “muj pritel”. To ma teda Cibulka pekne pratele. :-)))

    OdpovědětVymazat
  21. Motto: Kdyz bych mel na konte 200 milionu americkych dollaru, jako pan Hedvicek, taky bych nemel roupama co delat.Ja mam bohuzel je jednu setinu toho co pan Hedvicek. To je 2 miliony $ US. Coz neni moc, ale nestezuji si. Jenom ta predstava, ze bych zil v Kocourkove a nemohl bych si dovolit ani parek s horcici, jako si to nemuzou dovolit nekteri duchodci me desi.Ale ono se to zmeni. Pod vedenim ceskych politikusi, si v budoucnosti budou moci dat horcici bez parku. (http://hedvicek.unas.cz/2.htm)


    Jak žije (milionář) Vaněk.
    http://svobodneforum.cz/cech-v-australii-spalil-svuj-rodny-list-stydi-se-za-ceskou-republiku/


    Všimněte si prosím přiložených fotek ke článku, zejména onoho „bezdomovského“ stolu, sebraného někde na směťáku, nebo špinavé toalety bez prkýnka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si vsimnul hlavne te dost spinave toalety. Tihle emigrant typu Vanek a Hedvicek jsou dost old school, co se vetsinou chlubi necim co nemaji. Vzpomente, jak se Hedvicek chlubil tim Ferrari. Typicti se soudruhy zapleteni ekonomicti migranti 80. let.

      Vymazat
    2. Co na "Svobodném foru" nevědí, aneb ohlupování lidí redakcemi pokračuje.

      Kdo je to vlastně J. Vaněk? Nenávistná a vysoce vulgární osoba, alkoholik, později narkoman, potencionální terorista. Žijící v Austrálii celý život téměř výhradně ze sociálních dávek.

      Zde jsou jeho výroky - http://hedvicek.unas.cz/2.htm (Ctrl+F+Vanek):


      ...Kdybych mel kdy vkrocit na uzemi Cs.konzulatu v Sydney, tak jen s bombou.

      ...Co Cech to estebak.

      ...Ceska republika by mela byt znovu oplocena aby se fasismus z ni dale nesiril do zbytku Evropy.

      ...Ceska republika je dablova dira...Vybombardovat nebezpecnou ceskou vojenskou verbez !!!

      ...Vrazdici cesky ksindl. Vrazdi ve svete, vrazdi v Kocourkove. Ksindl nebezpecny civilizaci, ksingl ktery si neumi zvolit ani prezidenta, ksindl z ktereho pochazim, ksindk za ktery se stydim.

      Svine jsou vsude, skoda ze se v 89. roce nepovesili na kandelabry. Tem prijatelnejsim se mel useknout ptak aby nemohli plodit dalsi zlocince, zenam-komunistkam vyriznout delohy aby se nerodila pakaz sem prispivajici a obhajujici komunisticke zlocince. ..

      ZIDOBOLSEVICI DO PLYNU HEIL HITLER

      Az se v Cechach zacne veset, jako v 56 v Madarsku, s chuti priletim a pomuzu vysadit na kandelabr vsechny
      zmrdy typu Merak, Sumavsky a spol. Jejich dezinformace me pripominaji akce byvale Stb, v kterych ted pokracuje
      jedna cast Bisky v boji o ziskani moci. A tebe, ty jeden Sumavsky curaku, nebo Merakova devko si najdu ja sam
      osobne, jeste pred zacnutim vesenim.

      Aly ty jsi blb, ktery by se dobre houpal na spagate stejne dobre jako levicak, nebo pravicak. Svine udavacsky jsou totiz na obou stranach.
      Ale obeseni je pro vas maly trest.Nejradeji bych ti urizl hlavu lupinkovopu pilkou. A pak bych s ni hral fotbal na
      letensky plani. A na zaver bych do ni kop, ta tvoje prasiva palice by skoncila v popelarskym voze , ktery by v tento
      slavny okamzik projizdel kolem Sparty a ja bych si dal na Strossmayeraku parek s horcici a spokojene bych si
      odplivnul, ze je o jednoho dezinformatora a fizla na svete min.

      atd., atd. ...

      Vymazat
  22. Existuje jeste tzv. zrudny a extremisticky CS-Club? Co se stalo se zrudami, k Hedvickovi na Agitprop nelezou. Vanek, Bilek, Ali Halenar a podobna “esa” uz dlouho nejsou videt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jmenovani Hedvajze nejspis prokoukli a nechteji s nim mit nic spolecneho.

      Vymazat
    2. Alfonz Halenár se stal poslancem a také starostou Košic. Rozhodně nepotřebuje být dáván do souvislosti s jakýmsi hanáckým vejtahou.

      Vymazat
  23. Na Pravemprostoru zřejmě vůbec netuší kohopak tam mají za autora:
    http://pravyprostor.cz//?s=karel+jemelka&x=0&y=0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahraf Malik Al-Koyetini10. prosince 2015 v 13:43

      Jemelka nahodou pise celkem dobre. Hedvicek ho obcas pretiskuje, protoze sam nema zadne dobre napady. Jemelka uz myslim taky neni nadseny z toho ze ho lidi spojuji s Hedvajzem.

      Vymazat
    2. Řekl bych, že je to docela možné.

      Vymazat
    3. Údajně kvůli hezkým svazačkám, jak sám Jemelka jednou přiznal, dělal předsedu SSM. To už je docela blízko ke členství v KSČ. Soudruzi byli tehdy povinni pomáhat st. orgánům, např. SNB. Mnozí byli zadtní donašeči, přestože je StB nemá ve své evidenci.

      Stanislav Novotný / Jan Schneider - Vědomý nebo nevědomý agent (spolupracovník) StB - Debatní klub
      https://www.youtube.com/watch?v=bLREWjjcU_4&feature=youtu.be

      Vymazat
    4. Některé svoje spolupracovníky totiž StB z různých důvodů (viz Debatní klub) ani nevedla ve svých seznamech. To ovšem Hedva v Kanadě netušil a proto se bál, že jeho složku si přečte někdo z rodiny.

      Vymazat
    5. A Hedva byl spolupracovnik, nebo ulozenka? Je smutne, ze takove spici bunky sedi zde v USA dodnes.Pokud by probehla invaze Rusu, tak takovi obrati prvni.

      Za komousu se lisal k soudruhum, tady v USA zase k Masinum.

      Vymazat
    6. Zda Hedva spoluoracovní s StB či se v emigraci stal tzv. "uloženkou", je skoro jedno. Jisté ale je, že čs. komunistům aktivně pomáhal. Jinak by tehdy neměl pěkně placené protekční místo v Seliku ani vedlejší prac. poměr ve Svazarmu, nedostával by povolení k výjezdům do Jugoslávie, s největší pravděpodobností by se také nevyhnul odsouzení a následnému uvěznění za nedovolené podnikání. Rozumný člověk se musí toho vejtahy a pokryteckého lháře z Kojetína doslova štítit.

      Vymazat
    7. Nutno upozornit na zdejší minulé komentáře.

      Vymazat
    8. Co se Hedvy týče, nevěřím, ze by ho StB nechala pláchnout. Soudruzi spíše celou rodinu vysadili (jako svoje lidi) za hranice. Mařenka přece napsala z Jugošky svojí matce, že se chystají do Kanady. Znamená to, že buď byla totálně blbá, nebo věděla, že se jim v komunist. zemi jako SFRJ
      nemůže vůbec nic stát, protože jdou do emigrace s požehnáním čs. bolševiků.

      O svém pobytu v Kanade se Hedva raději nikde moc nezmiňuje. Od lidí co do "země javorového listu" odešli ale vím, že to tam zrovna moc růžové nebylo a někteří z nich se dokonce zklamáni i vrátili. Kupodivu Rostík, který v podstatě nic kloudného ani neuměl, a vyučená prodavačka problémy asi žádné neměli. Někdo jim pomáhal.

      Zarážející je také Hedvíčkův podrobný popis procesu "upravení vztahu s ČSSR", protože takový "upravenec" by se přece svým dolézáním za komunisty na konzulát ČSSR a získáním čs. pasu jen těžko někomu chlubil. Hedva je tedy nejspíš sám jedním z těch tzv. "upravenců".

      Kde vzal peníze na přestěhování se do USA, na školné pro své děti, koupi domu, drahého auta ... atp., je také dost podivné.

      Vymazat
    9. Hedvíček je halt ve svém vytahování se tak hloupý, že mnoho věci nedomyslí a nenapadlo ho, co všechno lze z jeho výpovědí vyvodit. Stačí jen vzpomenout, jak se tenkrát v Kanadě bál, aby si
      jeho složku StB nepřečetl někdo z rodiny. Před "emigrací" tedy prováděl nějakou i po letech zavrženíhodnou činnost, která mohla být uvedena v jeho StB-složce. Obsah složky tehdy přirozeně neznal. Na tento fakt i jiné nepřímé důkazy již někdo upozornil.

      Vymazat
  24. Ha ha ha

    "...Asi vedeli, ze uz i ted (bez jejich vsivych rublu, nebo cim v Cesku platite), jsem nejlepe placeny cesky pisisci blogger na internetu. Uz mnoho let. A basta."

    http://hedvicek.blog.cz/1601/bloggeri-a-penize

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanácké buranství a blbost z Hedvíčka doslova kapou.

      Vymazat
    2. Zdalipak dcerunka Martina vůbec ví, co má za fotra.

      Vymazat
    3. Dle fotky je Martina H. po tátovi dosti mohutná. Takové má v oblibě Bob Crumb

      Vymazat
  25. Hedvajz pije moc sladkych napoju. To bude pravdepodobne duvodem jeho morbidni obezity a cukrovky. Ten americky zpusob zivota mu moc nesvedci,vypada jako kobliha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvova zanedbaná cukrovka je důsledek jeho stravovacích návyků (Burger King, coca-cola) a nedostatku pohybu ... atd. Všude jezdí autem, na kole nebo při plavání ho vidět není.

      Vymazat
    2. Plavat asi neumí, proto jen vysedává na pobřeží.

      Vymazat
    3. Hedvíček podle mne umí jen řídit auto, jinak vůbec nic.

      Vymazat
    4. Hedva má krom cukrovky i značně zanedbaný chrup.

      Vymazat
    5. Hlavně, že se ten ubožák vysmíval herečce Kolářové.

      Vymazat
  26. Josef Pepa Nos zpívá s Alexandrovci?
    http://www.lidovky.cz/rejzek-o-drobnych-bonmotech-dp5-/nazory.aspx?c=A160128_192414_ln_nazory_ELE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pokus o jakýsi humor. Nosák přece zpívat neumí a v takovém hud. tělesu jako jsou "Alexandrovci" by si ani neškrtnul.

      Vymazat
    2. Pepa Nos je "takyhudebník", něm. "Möchtegern-Musiker".

      Vymazat
    3. Tenhle magor vyniká u Hedvy obzvláště vulgarnimi texty, které postuje velkymi pismeny.

      Vymazat
  27. Zajímavý je zdejší starší článek "R.Hedvíček - stále občan ČSSR" a příslušná diskuze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je to potom s jeho dětmi? Jaké mají občanství?

      Vymazat
    2. Za připomenutí stojí i 2 roky starý článek "Hedvíček nenávistný" s diskusí.

      Vymazat
    3. Články o Hedvovi jsou i na http://champignac.blog.cz/

      Vymazat
  28. Hedvicek se snad uz brzo vzteky pokaka.

    OdpovědětVymazat
  29. Trva jeste Hedvickova platonicka milostna avantyra s jednou ctenarek ze sveho blogu? Nebo uz ho taky prokoukla jaky je to baron Prasil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velké pantata se údejně oženil s někdejší herečkou Jířou Korčákovou. Ta na něho byla kolikrát i dost drzá.

      Vymazat
    2. J. Korčáková toho asi moc nenahrála, ale později pak byla činná v reklamách.

      Vymazat
    3. Hedvovi a Jiřině to spolu slušelo vždycky.

      Vymazat
  30. Otec Korcakove byl jeden cas okresni tajemnik KSC pro prahu XII. Pani herecka to si zapira ale bylo to v rodnem liste jednoho z jejich bratru. Svazak Hedvicek, jeji manzel, ukazal ze je tridne uvedomnely.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rčení "vrána k vráně sedá" je asi dosti pravdy.

      Vymazat
    2. Nikdo přece nemůže za to, komu a kde se narodil. Je pravda, že mladou Jiřinku kdysi soudruzi pustili do USA?

      Vymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.