Počet zobrazení stránky

úterý 11. listopadu 2014

Soudružské vzpomínání Rosti Hedvíčka

Aneb k 25.výročí sametového 17.listopadu 1989

Poměrně dlouho nebylo na Dvoraně hlouposti R.H. o čem psát, neboť kojetínský megaloman Rostislav "Ross" Hedvíček měl na svém blogu Agitprop opět slabší období, kdy buď postoval videoklipy ze serveru Youtube, publikoval velmi nudné články, anebo se vzmohl jen na vulgarity obrazem a textem adresované presidentovi Spojených států, protože se to v USA může. Prezidentovi ČSSR Gustávu Husákovi nikdy gaspadin Hedvíček nic vulgárního, ba ani nesouhlasného neposílal, neboť se to jednak v ČSSR nesmělo a pak - a to hlavně, byl soudruh Hedvíček zcela loajálním občanem socialistického Československa, s dobře placenou pracovní pozicí a možností přikrádat si z majetku v socialistickém vlastnictví. 

Nu což, Hedvíček jako správný Čech vždy věděl, že "kdo nekrade, okrádá rodinu". Tenkrát kradl v Kojetíně kde kdo a nyní to koneckonců může Rostislav prohlásit za protikomunistický odboj, že jako, todlencto, podlamoval ekonomiku reálného socialismu. 




Zkrátka a dobře, v 80-tých letech se Rostislav Hedvíček (i jeho rodina a široké příbuzenstvo) měl luxusně: barák jak hrad, auto, ve štrozoku peněz jak šlupek, břicho plné a každý rok dovolená u moře v Jugoslávii. Až v roce 1986 se to pokazilo, Hedvíčkovi hrozilo trestní stíhání nikoliv za protikomunistický odboj, ale za kšefty s elektronickými součástkami. 

A víte jak to chodí: jak se v něčem kriminálka začne šťourat, příjde se i na rozkrádačky v n.p.SELIKO , někdo potom práskne jak Máňa v cukrárně ředila a pančovala zmrzlinu ("halíře dělají talíře") a pak: "sbohem sladký živote". Rostislav nechtěl dýchat vzduch filtrovaný mřížemi a dělat ve vězeňské cele "mamku" Démeterovi, Sivákovi, nebo Žigovi - a navíc zadarmo. Raději sbalil auto, karavan, Máňu, děti a davaj přes Jugoslávii do Rakouska a pak za Velkou louži. Ovšem, to už je jiná kapitola. 

Jenže, jak Rostislav Hedvíček stárne, tak začíná být čím dál více sentimentální a vzpomíná ve svém floridském papundeklovém baráku s jakuzzi právě na ony výše uvedené staré zlaté časy. Zde na Dvoraně hlouposti R.H.již bylo publikováno pár článků o tom, jak se Hedvíček na webu Agitprop vyznává ze svého vztahu k Ministerstvu vnitra ČSSR, Státní bezpečnosti, Pohraniční stráži a v neposlední řadě k Československé lidové armádě a jejímu velitelskému sboru. Mezi důstojníky ČSLA Hedvíček měl a stále má mnoho přátel, k nimž chová jen ty nejněžnější sentimentální city a čím dál častěji se o nich zmiňuje ve svých "osvětových a vzpomínkových" článcích. 


Svoji lásku k SNB (StB) vložil Hedvíček i do jednoho ze svých obrazů.


Například (ex) soudruh plukovník Křupala byl hrdinou mnoha Rostislavových článků ještě za éry, kdy Hedvíček požíval důvěry čtenářů jako hrdinný antikomunista, odpůrce totalitního systému v ČSSR a samozvaný vůdce československých emigrantů, jeho texty byly populární a návštěvnost weblogů na serverech v Česku i Slovensku byla poměrně vysoká. Pak se provalilo, kdo vlastně R.Hedvíček doopravdy je, publikum zklamaně odešlo a zbyla jen hrstka nejvěrnějších, semknuta kolem svého Mistra na Agitpropu. Ale, o tomhle všem se zde můžete dočíst ve starších článcích. 


Hlavní hrdina Hedvíčkových vlhkých imaginací: plukovník Křupala.


Mimochodem, (ex)soudruh plukovník Křupala kandidoval během místních voleb v ČR nikoliv za KSČ(M), jak by se někdo mylně domníval, ale za jistou pravicovou politickou stranu. Jako domácí úkol si vygooglete, která partaj to byla  :o)

Dalším důstojníkem ČSLA na nějž Hedvíček vzpomíná je (ex)soudruh plukovník Ladislav Chaloupský , který je Rostislavovým výborným kamarádem již z dětství, dodnes udržují vřelé kontakty a Hedvíček na něj nedá dopustit (snad nebude soudruh plukovník L.Dědík, jeden z věrných na blogu Agitprop, žárlit) a jak to vypadá, docházeli spolu, v době kdy byl L.Chaloupský ještě nadporučík, na jakési školení. (Mimochodem, kdopak asi bude ten třetí kádr na fotografii? Na první pohled ve mě budí dojem důstojníka VKR nebo StB). 


R.Hedvíček a npor.L.Chaloupský na školení kádrů v dobách ČSSR.


21 Luis Luis | Sobota v 4:33 | Reagovat
Co jste se to tam ucili ? A kde tehdy tvuj kamarad slouzil ?
22 Ross Hedvicek Ross Hedvicek | E-mail | Neděle v 4:29 | Reagovat
[21]: To jsme oba vyfoceni v jazykove skole v Prerove (jazyk anglictina, po 5 letech jsme to oba uspesne zakoncili statni zkouskou). Lada se tehdy oficialne anglicky ucit nesmel - tak tam dojizdel soukrome.
(Z diskuze: http://hedvicek.blog.cz/1411/signum-laudis/komentare/1#114275473 )

Hedvíček tvrdí, že to byly "kursy angličtiny", (proč by na kursy angličtiny chodil, když tvrdí, že již na Základní škole uměl natolik anglicky, že četl angl.romány v originále?). 


5 Tons Tons | E-mail | 28. ledna 2009 v 21:57 | Reagovat
Ross Hedvicek
Muzu vedet v kolika jste se Vy naucil anglicky?
6 Ross Hedvicek Ross Hedvicek | 28. ledna 2009 v 23:15 | Reagovat
Tons: Zhruba v osmi az deviti letech. Ve dvanacti jsem cetl Shakespeara v originale (a odbornici jiste potvrdi, ze ta jeho anglictina nema s tou dnesni moc spolecneho). Jazyky mi vzdycky sly velice dobre, nejen rustina, ze ktere jsem mival vzdy jednicku, ale i ty pro vas dosti exoticke.

ZDROJ:  http://hedvicek.blog.cz/0901/byl-masaryk-proti-cesky#komentare


Spousta lidí to tipuje spíše na VUML , či jiné, obdobné vzdělávání pro kádry v komunisty řízeném Československu. Již soudruh Stalin prohlásil: "Кадры решают все". (Kádry rozhodují vše). 




R.Hedvíček ve svém článku také píše cosi o rakouské medaily, kterou plukovník ČSLA (nyní AČR) Chaloupský obdržel nedávno ve Vídni a tím patrně naznačuje, že zmiňovaný lampasák byl vlastně za komunistů tak trochu disident a skoro odbojář. Nu, pokud byl takovým odbojářem v ČSSR jako Rosťa Hedvíček, tak nás Pánbůh potěš...   :-) 

Já nevím, proč jsou v České kotlině všichni tak vysazení nejen na tituly ("ynžynýři"), ale i medaile. A to už od dob c.k.Rakouska-Uherska. I Hedvíček se chlubí, že jeho praděda obdržel za monarchie nějaký metál. Pokud to mají v rodině, obávám se, zda se na Rosťu neprovalí, že byl také vyznamenaný řádem Vítězného února, nebo aspoň zlatou plaketou za vedení Brigády socialistické práce.


Rostislav "Ross" Hedvicek a Josef Masin.


Čjort vózmi. Proč by se měli soudruzi důstojníci ČSLA i s odbojářem Hedvíčkem eklovat nad medailí, když česká touha po metálu převážila nad zdravým rozumem i u jednoho z legendárních Mašínů , který si převzal "ocenění" za protikomunistický odboj od premiéra Mirka Topolánka, jenž pochází z bolševické věrchušky na severní Moravě a sám jako budoucí kádr vystudoval vojenské gymnázium v Opavě, určené právě pro syny prominentů komunistického režimu v ČSSR. 


Mirek Topolanek a Josef Masin.


Co může být smutnějšího, než pohled na Josefa Mašína přebírajícího medaile od (ex)komunistického prominenta, absolventa vojenské školy pro elitní důstojníky ČSLA v socialistickém Československu? 



AGITPROP:  http://hedvicek.blog.cz/1411/signum-laudis



Sincerely

Viktor Čistič

150 komentářů:

  1. Nejlepsi je jak kojetinsky kolaborant tvrdi ze jeho kamarad lampasak CSLA a clen KSC musel chodit na kurzy Anglictiny tajne, proto si na to bral uniformu. Hedvicek tez nevysvetlil proc lampasak na kurzy vubec chodil kdyz anglictinu vystudoval na MUNI. Na obrazku je jasne nejake stbacke skoleni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude to školení VUML - je tam důstojník ČSLA a ten vzadu má kravatu

      Vymazat
    2. Takze jako absolvent VUMLu ma Hedvajz titul RSDr.? Vi FBI ze kojetinsly svazak je v USA ilegalne?

      Vymazat
    3. VUML byla forma komunistického školení, titul RSDr. je něco jiného.

      Vymazat
    4. Fotka je nejspíše ze školení VUML, jehož důležitost dokládá pečlivé oblečení (bílá košile a kravata) účastníka vzadu. Potvrzuje to nakonec i přítomnost npor. Chaloupeckého. ČSLA si totiž školení na nižším stupni zařizovala vždy sama. Tohle bylo ale v DPV při OV KSČ Přerov.

      Vymazat
  2. Rodné strany doktor ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Cim vas tak seru, vy ceske komunisticke pice? Zavist, co? Tak se s ni udavte, curaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kojetinsky pitomce seres hlavne emigranty tim jaky jsi nestydaty curak. Masin te mel kopnout do rozkroku kdyby vedel jaka jsi kolaborantska kurva.

      Vymazat
    2. Nevím, co bych ti měl závidět, nevzdělaný a prolhaný hlupáku. Rozšiřuješ ale o mne i jiných nepravdivé žvásty a pomluvy. Dělali a dělají to především komunisté. Jsi jejich člověk, ubohý kolaborante.

      Vymazat
    3. Zrus tvoje dehonestujici a lzive stranky a kazdy se na tebe s chuti vysere, kolaborantska svine.

      Vymazat
    4. Závidět ti není co - kojetínský osle. Jsi už jen k politování.

      Vymazat
  4. Tem hlupakum z Ceska...

    Jak ja to vidim
    Nikdy jsem nenapsal nic
    co bych nezazil, nevidel, necitil
    a omlouvam se, ze muj styl
    by mohl byt basnictejsi vic
    a je mi tak lito,
    ze uz se mnou neni sranda
    jako driv
    ze se drzim abych si,
    kdyz ta banda blahem planda
    neupliv
    nedivejte se dolu,
    nasadte si klapky, mate zavrati
    jde to vsechno rychle,
    co kdyz se to znovu obrati?
    ja jsem si vedom,
    ze je to jen a pouze moje vina
    kdo otoci se jednou,
    ten v solny sloup at zkameni,
    drzte se pri zemi,
    mate prece dcery a mozna syna,
    VE VLASTNIM ZAJMU
    ZAPOMENTE MOJE JMENO A PRIJMENI!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvíčku,
      z tebe se na staré kolena stává poeta.
      Jseš uplnej Majakovskij. Ještě trochu piluj rým a slovosled, Časem možná prorazíš i na webu http://www.wps.webz.cz/poezie/

      Vymazat
    2. Kojetinsky barde, jeste slepici Etelku, klenot ceske poezie.

      Vymazat
    3. ...Cesky vlastenec je nenavistne slintajici zvire...Cesi jsou zver...A pokud byste si tak nejak nebyli jisti, zda taky nejste Cesi, protoze jste se tam narodili, ujistuji vas, ze pokud jste normalni a ctete tento blog, tak Cesi s nejvetsi pravdepodobnosti nejste. V pripade dalsich pochyb si nechejte udelat DNA testing (jako jsem to udelal ja) - budete prekvapeni a budete se citit mnohem lip. Ross Hedvicek 12.11.2014 (o)

      ... to co ja tady napisu, to muzete tesat do kamene... Ross Hedvicek 06.11.2014 (o)

      ...jak charakterove zkurveny cesky narod je... Okolo mne chodte velkym obloukem a potichu a kdyz mne nahodou potkate, tak stujte v pozoru a uctive soupejte nohama. Ross Hedvicek 01.11.2014 (o)

      ...Kdybych mohl obesit a nebo popravit velitele tehdejsiho vojenskeho utvaru, udelal bych to osobne jeste dnes - a nemel bych ani ty nejmensi vycitky svedomi. Urezal bych mu nejradsi hlavu, jako to delaji ti muslimstvi primitivove - ale ja bych si pripadal docela civilizovane. Ross Hedvicek 14.07.2014 (o)

      ...A co je potom reseni? Vybombardovat, srovnat se zemi i s Hradcanama, vyasfaltovat, nalinkovat bile cary a udelat z toho blbyho Ceska parkoviste pro obchodni dum Skala v Budapesti? Ross Hedvicek 11.07.2014 (o) (z)

      http://hedvicek.unas.cz/

      Vymazat
    4. Hedvickuv DNA test prokazal ze velke pantata je stara svine. Neni divu ze se kojetinsky pomatenec divi.

      Vymazat
  5. To je stare. Hedvajz verse obslehnul ze starych clanku rok 2008 nebo 2009. Opakuje sam sebe. Nejvyssi cas jit do spisovatelskeho duchodu. Definitivne,

    OdpovědětVymazat
  6. Re: Ross Hedvicek11. listopadu 2014 22:38

    Hedvíčku,co by ti měl kdo závidět?
    Papundeklovou haluznu nedaleko floridských mokřadů? Diabetes a počínající senilitu? Lhavost, bezcharakternost a chronickou paranoiu?
    Tohle ti nezávidíme nikdo, užij si to dosytosti všechno - a sám.

    Za všechna ta svinstva, kterých jsi se dopustil, ať ještě v Československu,v Rakousku, nebo později, za Velkou louží, si zasloužíš potrestání. Tvoje odpudivá minulost tě dostihnula. Zvykej si, bude hůř.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejlepší na tom je, že to má na té Floridě na doživotí. Proto se tak vzteká. ;-)
      A nezmění na tom ani to, že prakticky všechen čas tráví přikován k monitoru na českém internetu, ani stále častější "turistické bojkotování ČR". :-))))

      Jen mám trochu obavy o obyvatele v Port Charlotte, Hedvíčkovo hromadění zbraní může mít fatální následky, až mu z jeho doživotního vězení v "americkém vysněném ráji", definitivně jebne.

      Vymazat
    2. Až se proflákne Hedvajzova kolaborace s komunisty, obcházení embarga, nepravdivé údaje atd., může být z USA i vyhoštěn.

      Vymazat
  7. Viktore Čističi, až se podepíšeš konkrétním občanským jménem stejně jako napadáš konkrétního člověka, pak bude ten blaf, kterému jsi dal pomocí uvolněných svěračů průchod, možno zkusit číst. Jinak jsi jen pomstychtivý imbecil se snahou se zviditelnit na někom, kdo je na rozdíl od Tebe známý. Jsi pštros, který má makovici v písku a snaží se vrtět zadkem. Rejžek, který Hedvicka taky kritizuje, se podepisuje. Jsi přizdisráč, takový typický Čech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Havlickova klid se odsud.

      Vymazat
    2. "...Já jsem přesvědčen, že se Rosťa v Africe narodil! "

      Tak proč to čteš, ty pablbe? :-))))

      Jméno si může na internetu napsat každý jaké chce, třeba "Otakar Gembala", ty chytrolíne. ;-)

      Vymazat
  8. Hahaha, Hedva už zase bečí: http://hedvicek.blog.cz/1411/jsou-cesi-95-sociopati

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Typická reakce :-)
      Protože nikdo z kruhu nejbližších a nejvěrnějších rektálních alpinistů shromážděných na Agitpropu okamžitě nepřispěchal s konejšivým komentářem, v němž by lichotil velkému géniu mistra Hedvíčka a nikdo z věrných nesepsal rozhodnou rezoluci proti článku na Dvoraně slávy R.H., pomohl si kojetínský megaloman jinak a přidal si sám komentář č.11 pod jeden ze svých textů,který pak repostoval pod svůj narychlo sesmolený článek o 95% procentech českých sociopatů. A sám sobě poděkoval.
      Já totiiž, na rozdíl od něj, nerozesílám po netu stovky spamů s odkazem na svoje články, jako po mnoho let činí on :-)

      Během dalších hodin si udělá ve své družině pořádek, povolá tvrdé jádro z Prahy (PHdr, Nosál, Jiřina, pplk.Luis, možná i trafikant z Kojetína) a na Agitpropu bude tóčo jako na stranickém sjezdu v Bucurešti. Poté se suita přesune dělat rotyku sem a na Krystlíkův web. I proto jsem opět vypnul možnost přidávat komentáře bez schválení, protože velké kojetínské Pantáta mě tu včera během chvilky naflákal snad patnáct odkazů na ty jeho bláboly co rozmístil po internetu. Já s ním nemám dohodu, že si zde může dělat reklamu. Ať zaplatí,,tlusťoch, nebo ať si mudruje na svém písečku, tam to má zadarmo.

      Vymazat
    2. Nejvetsi gol je jak si stezuje na nenavistne, udajne lzive stranky. Neni to uz druh schizofrenie? Vse o nem jsou overena fakta, on a jeho tlupa pomatencu pouze lzou. Vypada to tak ze kojetinsky kolaborant zacina svym blabolum verit.

      Vymazat
    3. Hedva již dávno svým blábolům zcela věří, bohužel si ale nepamatuje, co kde a komu nalhal.
      Ten dnešní komentář pod svůj článek "Kde domov váš?" z 1.11.14 si napsal také sám. To on, velký chlapec, dělává.

      Vymazat
  9. Josef Mašín je stařeček, který dle všeho již ztratil soudnost. Proto i rád převzal medaili od (ex)kom. prominenta Topolánka a nakonec asi i věří Hedvovým blábolům. Jinak by se totiž s tím kojetínským kolaborantem a chlubilem ani nestýkal.

    OdpovědětVymazat
  10. Pátek 14.11.2014.

    Ross Hedvíček je zase v ráži. Od ráno na svůj Agitprop neustále postuje nové a nové videoklipy z Youtube v množství větším než malém a jen občas to prokládá fotografiemi oprýskaných bazénů. To nemůže skončit dobře.

    Odpovědnými za jeho duševní rozpoložení činím jeho věrné, zejména hardcore skupinu učedníků z Matky měst. Kde je PhDr, Nosál, Jiřina a ostatní ynžynýři odkojeni vodou z Želivky, když je kojetínský sedmilhář nejvíce potřebuje? Kam zmizel pplk.Luis, trafikant Jemelka a Otta Gembala? Proč nevzdávají hold svému Mistru Hedvíčkovi v moderované diskuzi? Proč nesepisují rozhořčené rezoluce jménem 99 pravověrných? Samé otázky.

    A co na to Praha, soudruzi? Praha mlčí...

    OdpovědětVymazat
  11. Jak se mate, curaci? Jste z Prahy, curaci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rostislave, Praha mlčí.
      Měl by jsi svoje mužstvo a ženstvo postavit do latě.
      V Česku teď mají prodloužený víkend, tvoji věrní se rozprchli po hospodách, nočních šantánech a k televizním estrádám. To od nich vážně není hezké.
      Víš jak to říkali soudruzi v Kojetíně a Přerově? "Kdo chvíli stojí, již stojí opodál".

      Have a Nice Day! ;-)

      Vymazat
    2. Hedvo, my nejsme z Prahy, na rozdíl od členů tvé sekty. ;-)

      Také se tě na něco ty "antikomunisto" zeptám: co dělá tvůj nejvěrnější, důstojník ČSLA, člen KSČ, kandidát do ÚV KSČ, L. Dědík? A co dělá důstojník StB Lamr? Oba tvý věrný kamarádi, co? :-D
      Vzpomínáš rád na tvého blízkého přítele, Oldu Koldu, předsedu ZV KSČ?

      Hedvo, vždyť ty jsi jenom největší prolhanec a pokrytec, kojetínský bulík a zoufalý spammer.

      I takto může skončit emigrant: nenávistná figurka, od rána do večera a od večera do rána, přilepená na monitoru na českém internetu, zoufale posílajíc do ČR ty své psychopatické bláboly. :-))))

      Vymazat
    3. Ty mas dost, ty jedna ohnila predkozko, precetl jsi si muj minuly prispevek, ze ? Nemas odvahu ho sem postnout, ze ?
      Boris Dobak alias Viktor Cistic , radsi si zvol prezdivku Dusevni Nahac pitomce. Asi mas moc volneho casu, bude potreba ti ho troche zorganizovat.

      Vymazat
    4. Re: Anonymní16. listopadu 2014 6:17
      Žádný příspěvek zatím nebyl smazán, s vyjímkou X příspěvků od R.Hedvíčka, který zde, patrně v nějakém pohnutí mysli, dal snad deset odkazů na svoje články. A jak už jsem napsal, reklamu Hedvíčkovi zdarma neposkytuji. Musí mu stačit, že jako kojetínská celebrita požívá možnosti publikovat zde svoje vulgarity. Ale spamovat musí jinde.

      O svém volném čase si rozhoduji sám. Chápu, soudruhu Anonyme, že jsi byl dříve,jako komunista, zvyklý organizovat život jiným. Ale ty doby už dávno skončily. Takže se raději vrať na Agitprop a nějakým devótním komentářem zasuň svoji anální sondu hluboko do rekta Rosse Hedvíčka. Potěší ho to.

      Přeji hezký den.

      Vymazat
    5. Ano, ano. Hedvíček je komická figurka. Viz:

      "Cesi mluvi jen rusky"
      http://hedvicek.blog.cz/0907/hedvickova-hypoteza-dodatky-o-genetice

      A tady (od 1:30 min) je důkaz:
      https://www.youtube.com/watch?v=UfzyXhq_3KM
      (http://hedvicek.unas.cz/Na%20dalnici%20Praha%20-%20Brno%202.mp4)

      Vymazat
    6. OMG!
      Hedvíček - to je výstavní kus kojetínského bembeka :-)
      Stává se karikaturou sebe samotného.

      Vymazat
    7. Boris Dobak alias Viktor Cistic

      Boris (Wolfgang) Dobák -"bwd" - z Petržalky je již údajně 2 roky po smrti

      Vymazat
  12. Rosťo, a majznout přes držku mokrým hadrem bys nechtěl?

    Třeba by ti to pomohlo. Co říkáš?

    OdpovědětVymazat
  13. Psychopat Hedvíček už zase pění.

    Jako kdyby mu někdo oslavy 17 listopadu nutil.

    "Občané ČR posílají Hedvíčkovi do USA statisícové spamy o 17. listopadu" :-))))

    http://hedvicek.blog.cz/1411/jdete-uz-do-prdele-se-vzpominanim-na-17-listopad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Re: Anonymní17. listopadu 2014 22:14
      Někdo to tam už Hedvíčkovi napálil naplno. Ani bych se nedivil, kdyby tam nesouhlasný komentář už zítra nebyl :-)

      12) Ro. | Dnes v 21:04 | Reagovat
      ...a ty už taky konečně běž do prdele.
      Co to sakra meleš za sračky? Nakonec, nepatříš ty taky náhodou k tomu hloupému národu zvanému Češi?
      Mimochodem, kdes byl, když tě tu bylo potřeba? Zdrhnuls co - ostatně jako každý zbabělý Čech. Takový, jako seš ty mám nejraděj - spoza plotu štěkající demokrat ovinutý do americké vlajky. No, hlavně, že tu máš pár přitakávačů - aspoň si trochu zahřejš a pohoníš ego, když už nic jinýho ti nezbývá.
      Americe zdar!
      Jo a kdybys zase kafral, že jsem se nepodepsal, tak už jsme to řešili a když zapátráš, jistě mě najdeš - takhle se podepisuji skoro všude.


      16) Ross Hedvicek | E-mail | Web | Před 16 minutami | Reagovat
      [12]: A proc bych te hledal?

      Vymazat
    2. Hedvicek byl v CSSR jeste 3 roky pred sametem, takze budoval socialismus dost dlouho.

      Vymazat
    3. Hedvíček zmizel před vězením za nedovolené podnikání, což bylo pašování embargovaných mikroprocesorů a jejich prodej ve vybraných prodejnách Bazar. Někdo ho buď varoval, nebo byl soudruhy za hranice vysazen. Věřím druhé variantě, kdy pašerák z Kojetína dostal na vybranou: vězení nebo spolupráce v emigraci. Čs. kriminálka nebyla tak pitomá, aby Hedvajze s celou rodinou nechala pláchnout.

      Vymazat
    4. "Občané ČR posílají Hedvíčkovi do USA statisícové spamy o 17. listopadu"

      Hedva jako vždy samozřejmě lže. Svým lhaním je již pověstný..

      Vymazat
  14. Jo, nejdriv chodil do VUMLu s dustojniky armady varsavske smlouvy a pak se objima s Masinem. Ten Hedvajz je fakt k zbliti. Klasicka estebacka ulozenka. Ale chapu jeho prerod na Tea Party fanatika. Proste mel strach, ze ho Amici po revoluci vyhmatnou. Jako spion by nebyl vyhosten nybrz by stravil 20-30 let v peci americkych bacharu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíše než-li fanatik amerického „hnutí čajových dýchánků“ je Hedvíček permanentní prospěchář. Za komunistů v ČSSR kolaboroval, protože z toho měl výhody: velmi dobře placené a přitom nenáročné místo bezp. a pož. technika v Seliku a vedlejší prac. poměr v autoškole Svazarmu. Tam měl samozřejmě protekci ke koupi zájezdů Autoturistu (svazarmovská cest. kancelář) a tak jezdil každý rok s celou rodinou do Jugoslávie k moři. Povolení k výjezdu do SFRJ, tzv. „výjezdní doložku“, dostával jako příkladný soudruh bez problému. Krom toho ještě dovážel (pašoval) elektronické komponenty podléhající záp. embargu, což neobyčejně vynášelo.
      Jenže nic netrvá věčně a Hedva aby nemusel do vězení, upsal se soudruhům a do sraček tak zatáhl celou svoji rodinu.

      Vymazat
    2. nejdriv chodil do VUMLu s dustojniky armady vars. smlouvy a pak se objima s Masinem. Hedvajz je fakt k zbliti.

      Ona asi celá rodina nestála za nic - viz Hanácká pohádka

      Vymazat
    3. Josef Mašín je již starý bambula, kterému dělá dobře, že ho někdo dnes obdivuje. Z republiky odešel v říjnu 1953, takže pozdější situaci zná jen z druhé ruky. Proto asi u Hedvíčka nevidí žádné rozpory, nebo mu to je jedno.

      Vymazat
    4. Hedvíčkovi nohsledi (především pitomá PhDr. Havlíčková) by se měli ptát bolševického špicla na Floridě, jak mohl mít tenkrát protekční a velmi dobře placené místo v Seliku, vedlejšák ve Svazarmu a proč neemigroval hned při prvním výjezdu do Jugoslávie. Dále také, proč se Hedva v Kanadě tak bál, aby si jeho složku StB nepřečetl někdo z rodiny. Kojetínské sídlo, kde Rostík s Mařenkou a dětmi bydleli, je celé napsáno na starého Hedvíčka. Proč asi?

      Vymazat
    5. Přece aby pak stát neměl co zabavit.

      Vymazat
    6. Vzdyt Hedvajz blabolil ze se na utek pripravoval. Hlasil se k LM (jako clen KSC mohl) a udajne se stehoval k polskym hranicim.

      Vymazat
    7. Ano, na to si pamatuji. Věřím, že kojetínský kolaborant byl v partaji, nebo alespoń kandidát na členství v KSČ. Vše tomu nasvědčuje.

      Vymazat
    8. Nejen PhDr. ma bratrance v sefem kriminalky:

      Na vsechno jsem mel zhruba sedm mesicu. Mezi svymi pribuznymi jsem mel sestrenici, ktera emigrovala pres Jugoslavii pred peti lety, ale nebydleli v Kojetine, ale az u Ostravy a tak se o tom moc nevedelo. Dokonce i nas (te sestrenice a mne) spolecny bratranec, ktery byl "u kriminalky" a tou dobou dokoncoval studium na JUDr. nebyl nijak negativne tou emigrovanou sestrenici postizen. Porad byl nacelnikem. Jednou brzo po navratu z Jugoslavie jsem ho v ramci udrzovani rodinnych vztahu navstivil a u nej v obyvaku zavedl rec na nasi spolecnou sestrenici, tou dobou uz spokojene v Ontariu. Stary stryc se napil slivovice a hlubokym hlasem prohlasil: "Mela hovno co gde emigrovat! Nemela se tu spatne!" Nerekl jsem na to nic, ale v duchu jsem si pomyslel: "Strycu, ty chuju, pockej za pul roku! Budes cumet jak puk!"

      Vymazat
    9. To je velmi divné, protože soudruzi od StB pracovali (dle jejich býv. důstojníka Jardy Lamra) dosti precizně. Je ale docela možné, že Hedvova sestřenka byla jejich člověk.

      Vymazat
    10. Hedvajzův bratranec - náčelník kriminálky - musel určitě vědět o připravovaném zatýkání pašeráků integr. obvodů. Hedvu asi varoval a navrhnul mu i řešení - spolupráci s 1. správou SNB..

      Vymazat
    11. Zverbováním ke spolupráci s StB a čs. rozvědkou se Hedvíček vyhnul jistému vězení a směl s manželkou i dětma pohodlně zmizet za hranice.

      Vymazat
    12. Myslite ze se o tom zminil pri zadosti o americke obcanstvi?

      Vymazat
    13. Hedvíček třeba ani americké občanství nemá.

      Vymazat
  15. Ja se priznavam. Americke obcanstvi nemam a pasoval jsem integrovane obvody.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, Rostislave, ulevil jsi svému svědomí a ani to nebolelo.
      Nebo ti snad nezištně poradil některý spřátelený ex důstojník StB, že přiznání je v českém právním systému považováno za polehčující okolnost?

      A teď: upřímná omluva lidem, kterým jsi svými články publikovanými na internetu ublížil. Pravda, je jich hodně, pokud si nemůžeš na všechny vzpomenout, osvěž si paměť nahlédnutím do tvého webu Dvorana slávy. Po zveřejněné omluvě všechny své websites s tím svinstvem smaž, čiň pokání a doufej, že ti bude odpuštěno.

      Potom by tě lidé opět mohli brát zase vážně.

      Vymazat
    2. Omlouvam se vsem, kterym jsem svymi publikovanymi clanky ublizil.

      Vymazat
    3. Glory Hallelujah!
      Já se snad budu muset zítra sebrat a zajít na Rennweg, abych objednal slavnostní děkovnou mši, neboť taková změna postojů, Rostislave, dá se směle přirovnat k přistání lidské posádky na Měsíci (That's one small step for a man – one giant leap for mankind).
      Je vidět, že napravit se může každý, nikdy není pozdě.

      Vymazat
    4. Myslíš si ty kryple, že se vrátíš do ČR? :-)))

      N....t, n....t!

      Máš to v USA na doživotí. :-)))))))

      Vymazat
    5. Re: Anonymní26. listopadu 2014 21:03
      Myslím, že by R.Hedvíček měl dostat šanci k nápravě, podle jeho dvou posledních komentářů se zdá,že je na správné cestě. Dejme tomu nějaký čas a pokud Rostislav smaže své webstránky se zmiňovanými články, lze věřit, že mu bude odpuštěno.
      Nechme potom už jen na Hedvíčkově úvaze, zda se bude věnovat nějaké ušlechtilejší publikační činnosti, nebo zda definitivně odejde do "spisovatelského" důchodu, jak už několikrát měl v úmyslu.
      A p.t.veřejnosti bude zcela lhostejné, zda se rozhodne pro pobyt v Evropě, nebo zda zůstane za oceánem.
      "Verba movent, exempla trahunt".

      Vymazat
    6. Své přiznání i omluvu nemyslí kojetínský "hamršák" vůbec vážně.

      Vymazat
    7. Re: Anonymní27. listopadu 2014 11:50
      Určitě nikdo z nás není naivním kolouškem. :-)
      Ale šanci má dostat každý, tedy i Rostislav "Ross" Hedvíček.
      Vyčkejme tedy dalšího vývoje událostí. Pravdou je, že Hedvíčkova "Dvorana slávy" je stále na internetu. Bude-li smazána, pak teprve můžeme věřit,že svoji omluvu myslel R.Hedvíček upřímně.
      Já osobně, jako výraz dobré vůle, nebudu zde na "Dvoraně hlouposti RH" publikovat žádné další články, aktivita zůstane zachována pouze v diskuzi na komentářích pod publikovanými texty.

      Vymazat
    8. Přiznal se k pašování integráčů, což u jeho nohsledů vyvolá opačný efekt.

      Vymazat
    9. Haha ha, to je ale naivita. :-D

      Věřit tomu, že ten nenávistný psychopat, co už drahná léta zamořuje internet, najednou zničeho nic, ze dne na den, obrátí, je naivita nejhrubšího zrna.

      Vymazat
    10. Není ani jasné, kdo zde pod Hedvajzovým jménem píše.

      Vymazat
    11. Naopak, to je úplně jasné, neboť R.Hedvíček se do zdejší diskuze přihlašuje přes svůj účet od Blogger.com, který je pro každého uživatele jedinečný a duplicita není možná. Stejný účet pak funguje i pro Blogspot.com, nebo Youtube.com.
      Pokud by tomu tak nebylo a nějaký Anonym by si na Rosse Hedvicka jen hral,vůbec bych na to nereagoval.

      Ostatně podívejte se na diskuzní příspěvek od R.Hedvíčka pod jedním z článků na jeho Dvoraně slávy. Komentuje pod stejným účtem jako tady HEDVICEK,

      Vymazat
    12. No právě!

      "Vyjimam Petra ze sveho urazeni!" Že by Hedvíček někdy přiznal, že by někoho urážek, navíc v roce 2007, je holý nesmysl! :-))))
      Nejspíš si někdo pod jeho jménem tento profil zaregistroval...

      Vymazat
    13. To je specifický "humor" R.Hedvíčka. Jako, že je nad věcí, podobných slovních obratů u něho najdete spousty.
      Jedná se o Hedvíčkovu ID u Blogger.com a pokud si dáte práci s hledáním různě po komentářích, zjistíte, že mám pravdu. Pokud jste přesvědčen,že tomu tak není,hádat se s vámi nebudu,nic bych tím nezískal, jen bychom dělali radost bezmozkům z řad nejvěrnějších nohsledů shromážděných okolo blogu Agitprop.

      Vymazat
    14. Kojetinsky vidlak se vysmiva je to jeho buranska povaha. Dokud nesmaze svoje ha opisy doporucuji jeho blaboly ignorovat.

      Vymazat
    15. Kojetinska svazacka stbacka ulozenko placni se mokrym hadrem pres drzku.

      Vymazat
    16. Však ty dobře víš, kejvale a kolaborante.

      Vymazat
  16. Omlouvam se vsem, kterym jsem svymi publikovanymi clanky ublizil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rosto, je Cerny patek, nezapomen se jit poprat do Wal-Martu o novou wide-screen HDTV! Pry maji velke slevy.

      Vymazat
    2. Pane Hedvíčku, proč jste taková kurva?

      Vymazat
  17. Nevim, proc je Hedvicek nekdy prezentovan jako pravicak, kdyz se pritom neustale mota kolem lidi jako Paroubek, vojaci CSLA a dalsi normalizacni kadry. Jeho minulost v PS VB a Svazarmu mu take zrovna nepomaha, ani jeho bolsevicke praktiky na jeho blozich. Spis mi opravdu pripada jako nomenklaturni bolsevik, ktery se nejakym zpusobem primotal do USA, doufejme, ze ne kvuli tomu ze by to byl nejaky spion nebo estebacka ulozenka, to by pro nej mohlo byt dost nemile.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvicek, pritel lampasaku CSLA, clenu KSC a stbaku, tez usiloval o clenstvi v lidovych milicich. Je jasne ze perspektivni kadr jako Hedvicek dostaval kazdy rok vyjezdni dolozku. Pouze nevelka tlupa tupych clenu jeho sekty my jeste veri. Jeho pravicova orientace je pouze ucelne kryti.

      Vymazat
    2. Vše nasvědčuje tomu, že Hedva byl za hranice "vysazen" soudruhy z 1. správy SNB.

      Vymazat
    3. Vse nasvedcuje tomu, ze jste banda ceskych curaku, kteri tyhle komunisticke picoviny pisou uplne dobrovolne a zadarmo a dokonce ani za to nemaji zaplaceno BISkou.

      Vymazat
    4. To jsou blbé a až dětsky primitivní kecy, upravenče a bolševická uloženko.

      Vymazat
    5. Pisou ti skutecni emigranti, ktery zili na zapade temer 20 let kdyz tebe soudruzi nechali emigrovat. Vysvetli proc jsi se v komunisticke diktature hlasil na prava. Chtel jsi se stat prevodni pakou socialismu? Jsi zrejme pekna kurva kdyz by ti nevadilo slouzit bolsevicke justici. Proc jsi nestudoazl napriklad jadernou fakultu tam zadne prijmaci zkousky nebyly.
      Hedvicku jsi stara normalizacni svine.
      Vysvetli jak se vase udajne kulacka rodina dostala k sidlu v Kojetine prolhana kurvo.

      Vymazat
    6. Budliky budliky hopity cupity hop cup ty dite upravencu...

      Vymazat
    7. Chapu ze jako stbacka ulozenka z roku 1986, kdy jsi byl na zapad vyslan, nic nechapes. Ale jen soudruh, agent stb a povolny pasluha bolseviku jako ty muze nekomu nadavat ze se vykoupil ze statniho svazku CSSR.
      Tys ani nedostal politicky azyl a do USA te nechteli pustit.
      Bylo asi hodne tezke vysvetlit proc jsi se rohodnul emigrovat az po patem zajezdu do YU a predtim, arcit udajne perzekvovan, jsi se pokazde poslusne vracel do CSSR.

      Do USA te pustili teprve kdyz jsi se premenil na Kanadana jihoafrickeho puvodu a zatajils skutecne misto narozeni. Vi o tom FBI?

      Vymazat
    8. Soudruh Hedvíček na svoji minulost kolaboranta, obcházení záp. embarga a lhaní imigračním úřadům brzo doplatí.

      Vymazat
    9. Je to fakt dost podezrele. Clovek, ktery si zil v Ceskoslovensku na vysoke noze, byl clenem PS VB a Svazarmu, jezdil kazdy rok na dovolenou do Jugoslavie a pak v r. 1986 "zdrhnul" a vydaval se nejdriv v Kanade a pak USA za zuriveho antikomunistu.

      Jedine logicke vysvetleni mi dava, ze tam byl vysazen a po r. 89 mel strach aby se na to neprislo, tak pokracoval ve svem divadle. Navic se tam asi mel i lepe nez v Kojetine a o to hlavne slo, o prachy, normalizacni estebaci a spioni uz nebyli zadni komunisticti fanatici z 50. let.

      Vymazat
    10. Re: Anonymní3. prosince 2014 8:20

      Velmi, VELMI zajímavý postřeh.

      Tak nějak to zapadá do sebe:

      "Zmena narodnosti: Pro informaci nevzdelancum: V pripade novych emigrantu a novych kanadskych obcanu umoznuje kanadsky zakon (plati to dodnes) se vzdat nejen puvodniho obcanstvi, ale i puvodni NARODNOSTI, v pripade ze k tomu na novy Kanadan duvody, pripadne se za svou puvodni narodnost STYDI (= nejsou vsechno hrdi Cesi, Somalci, Kurdi, atd.). Je to legalni akt a dotycny ma pak narodnost KANADSKOU - ja vim, ze vam to bulici pripada neuveritelne, ale je to tak. V mem pripade moje puvodni narodnost nebyla "ceska" ani tak. K tomu zakonu: Tentyz zakon umoznuje bez dlouhych cancu si i zmenit jmeno z Pruzinsky na Klaus (treba)a umoznuje NEUVEST v pase prave misto narozeni, nebo umoznuje uvest nejake kanadske mesto. V pripade, ze se kanadsky obcan (i naturalizovany) stane pozdeji obcanem americkym, prebira se informace uvedena v kanadskem pase. A pak uz vlastne nemate s Ceskem nic spolecneho."
      http://hedvicek.unas.cz/zmena-narodnosti.htm
      a
      http://hedvicek.blog.cz/1406/novi-prilozi-za-biografiju

      Vymazat
    11. Myslím, že nyní si "Ross" Hedvíček škube vlasy (i chlupy z uší) v zoufalství nad tím, co všechno dříve na sebe vyžvanil a nyní se to obrací proti němu :-) Marná sláva, minulosti neuteče.

      Vymazat
    12. V USA se Hedvicek predstavoval jako Ross (nedavno si dokonce nechal zmenit jmeno) a lhal ze se narodil v Jizni Africe aby vysvetlil svuj priserny akcent a neznalost anglickeho jazyka.

      Vymazat
    13. Jihoafričané ale mluví anglicky lépe než-li kojetínský »Hamršák«.

      Dcerunka má prý nový flek, kde může být vých. soudruhům velmi užitečná.

      Vymazat
  18. Ano, ty pico, vidim ze jsem pro tebe zavazny problem. Fuck you.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemluv sprostě, hanácká buzno, a raději se připravuj na deportaci!

      Vymazat
  19. Svazacko kurvo smaz vsechny hanopisy a Preston she tvych obeti vsimat, verim ze se kazdy na kolaborantskou svini jako jsi ty vysere.

    OdpovědětVymazat
  20. "Do USA te pustili teprve kdyz jsi se premenil na Kanadana jihoafrickeho puvodu a zatajils skutecne misto narozeni. Vi o tom FBI?"

    Třeba to byl (připravený) záměr, anebo musel..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není nic snazšího, než to všechno FBI, popř. i různým organizacím a spolkům v okolí hanáckého pošuka, sdělit.

      Vymazat
    2. Zrovna jsem se díval do statistik tohoto webu a v rubrice "Odkazující adresy URL" jsem zjistil masívní nárůst návštěvnosti přes "Translate Google usercontent" a to v překladech translátorem z češtiny do angličtiny. Zároveň se mě,a to významně, zvýšil počet návštěv z území Spojených států,aspoň podle rubriky "Publikum".

      Chápu to tak,že Dvoranu hlouposti RH začal číst okruh lidí v USA, který neovládá češtinu, což vylučuje české/slovenské emigranty ve Státech. Neumím si to vysvětlit, žádné spamy s reklamou na web,jako R.Hedvíček, nerozesílám a ani nikde - a už vůbec ne v USA, nedělám webu reklamu. Pár zmínek je pouze na blogu u pana Krystlíka a pana Peciny, v diskuzi. Odkaz je také na Hedvicek.unas.cz ,ale i to je česká webstránka.

      Že by měl pravdu příspěvek: Anonymní8. prosince 2014 17:46 a o Rostislava Hedvíčka by se zajímalo jeho okolí, případně americké úřady? Vyloučit se samozřejmě nedá nic.
      Počkáme tedy na další vývoj situace :-)

      Vymazat
    3. Evidentně do USA vysazeného kom. špicla, který je ozbrojený a ještě mu haraší v kouli, by v sousedství chtěl asi málokdo.

      Vymazat
  21. Jestli to tady čte Ross Hedviček, chci ho vyzvat na vánoční souboj mokrými
    hadry. Budeme se navzájem plácat mokrými hadry přes ty naše komunistické držky, dokud jeden z nás nepadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A oba potom popleskame gumovou hadici pres hyzde.

      Vymazat
    2. Hedviček se bojí. On vyhrožuje naplácáním mokrým hadrem, ale když se mu postaví skutečný chlap, tak zakňučí a zaleze na svůj blog. Jinak popleskati mu hýždě gumovou hadicí je dobrý nápad, až kojetínský Jožin z floridských bažin vyleze z toho jeho brlohu.

      Vymazat
  22. Viktor Cistic9. prosince 2014 13:23:

    No, ono tu stačí napsat třeba jen to jedno slovo - "FBI"a ihned se začnou příslušné stroje v americké administrativě zajímat o danou stránku.

    Dá se to zvýšit ještě takto: CIA, Ross Hedvicek potential terrorist (chce furt bombardovat ČR), o Hedvíčka se zajímá ATF (hromadí zbraně a chlubí se jimi hlavně po nějakých útocích šílenců), komunistický agent, lied to US authorities, psychopat, atd. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se,že tohle mě nenapadlo.
      Samozřejmě, slyšel jsem něco o systému ECHELON, mám dojem, že se tomu přezdívá "Velké ucho", ale moc nevěřím na nějaké Urban legend ani konspirace a měl jsem za to,že tyhle odposlechové zařízení sledují spíše satelitní komunikaci, neboť kdejaký zmetek z Blízkého východu dnes komunikuje se soukmenovci přes satelitní telefon.

      Každopádně americké bezpečnostní služby jako NSA, nebo Homeland Security dělají opatření i na jiných úrovních a je to jejich svaté právo, další 9/11 nikdo ve Státech už nechce.

      Byla by to rozhodně legrace, kdyby Rostislav "Ross" Hedvicek uvízl v síti právě těchto agentur :-) Zvláště, když se všude presentuje jako americký patriot, republikán a loajální divák Fox News.

      Jak se to říká v Česku? "Kdo čím zachází, tím také schází".
      Koneckonců, pobyt na Guantanámu může mít též své kouzlo ;-)

      Vymazat
    2. Vzdyt se communist agent Hedvicek chvastal ze trafficked assault rifle to the US bez authorization od ATF. Militia man Hedvicek plans atentat na US president Obama. Staci si precist hate pages Mr. Hedvicka.

      Vymazat
  23. Communist agent Hedvicek (enemy of president Obama) se na svem blogu navazi do ceskeho profesora ohledne atentatu 911 na WTC. Svazak Hedvicek touzil po tom vystudovat v komunismu prava a trestat nepratele socialistickeho statniho zrizeni. Byl kandidatem KSC, VUML studoval, do LM se hlasil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nám ten komunistobijec z Kojetína postupně pěkně vybarvil.

      Vymazat
    2. A byl také členem PS-VB, což bylo jako funkce u všech obyvatel bráno silně nelibě, něco jako fízlácký přisluhovač a poskok, esenbácká kurva a kolaborant, Pepek-Vyskoč, atd.

      Vymazat
    3. Pomocná stráž Veřejné bezpečnosti (PS VB) byli komunisté a kandidáti na členství v KSČ, lidská hovada, která ve svém volnu (jako hobby) buzerovala spoluobčany. Tihle důležití a až moc aktivní blbci dělali i poskoky přísl. VB, kteří z nich moc nadšení nebyli.

      Vymazat
  24. Bububu, budliky budliky hop cup hop cup - a jeste jsem trhal moucham nozicky, vy cesti curaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smaz hanopisy, slusne se verejne omluv a kazdy se na tebe vysere blbecku. Mimo par pitomcu ti uz stejne nikdo nevereri. Bez pana Krystlika jsi jen obycejny buran z vychodoevropske prdele.

      Vymazat
  25. Me se libi jak se Hedvajz lisa k Masinovi na tom obrazku. Vypada u toho jako pes. Chlap co byl ve Svazarmu, PS VB, jezdil kazdy rok do Jugoslavie se lisa k chlapovi co brucel v komunistickych lagrech a na Zapad se prostrilel. V 50. letech by Masin Hedvajze podrizl jako podsvince. :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvicek je splachovaci . Az USA dobydou soudruzi z CLR bude Hedvajz chcat proti vetru a necha si operovat oci na sikmo.

      Vymazat
    2. V přítomnosti Mašína zažívá dnes velké pantata jakousi sounáležitost bojovníka proti komunismu. V příp. Hedvy se ale jedná o jednoho z nejaktivnějších pomahačů kom. režimu ( http://jdem.cz/ba3r62 ).

      Vymazat
    3. Napišme J. Mašínovi, aby zavítal na tyto stránky!

      Vymazat
  26. Hedviček na svém blogu zase bezuzdně žvaní a vyhrožuje naplácáním huby mokrým hadrem. Když jsem ho ale vyzýval k souboji mokrými hadry, zbaběle zalezl do svého brlohu ve floridských bažinách. Nezbude než požádat přecedu o letadlo a prášek, Hedvička vám přivedu, nevidím v tom háček.

    OdpovědětVymazat
  27. Krize rublu neotřásla důvěrou ruské veřejnosti v prezidenta CS Clubu Rosse Hedvicka, nadále ho podporuje 80 procent Rusů. Vyplynulo to z průzkumu tiskové agentury KHT a Prima Kojetin.

    Ačkoliv ruská měna ztratila více než polovinu své hodnoty a potíže CS Clubu násobí BIS, Rusové svojemu Hedvickovi věří. Než aby v něm spatřovali příčinu potíží, jsou spíš přesvědčeni, že on bude tím, kdo přijde s řešením, napsala Prima Kojetin.

    Podle agentury je klíčovým důvodem důmyslná propaganda vylučující jakoukoliv politickou alternativu.

    „Ruský lid má u sankcí dojem, jako by byl obléhanou pevností. Ruská televize důsledně a trvale toto myšlení šíří. Na koho jiného se spolehnout než na svazarmovce, PS VB a estebackou ulozenku Hedvicka? Hedvicek je vnímán jako zachránce CS-Clubu, a myslím, že se takto vidí i on sám,“ řekl analytik Pepanos.

    OdpovědětVymazat
  28. Tady to jede. ;-)
    http://podracky.bigbloger.lidovky.cz/clanok_disk.asp?cl=440341

    OdpovědětVymazat
  29. http://hedvicek.blog.cz/1412/dve-lipy-svobody-meho-dedecka/komentare/1#114552108

    Haha ha, psychopat Hedvíček už se zase chlubí svou modlou - počítadlem.
    Dle této modly má stovky až tisíce čtenářů denně, ale v diskuzích je přítomno pouze těch stálých 5- 10 stejných pitomců. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jasne ze kojetinsky psychotik pocet pristupu manipuluje. Potom si stezuje ze Cesi jsou lide zvlastniho razeni. Pitomec nechape ze sere lidi, kteri byli davno na zapade kdyz on byl vysazen 1986 na zapad ceskoslovenskou rozvedkou.

      Vymazat
    2. A je to tu!

      ! Jeden a pul milionu !

      Hedvíčkova MODLA - počítadlo!!! :-))))))

      http://hedvicek.blog.cz/1412/jeden-a-pul-milionu

      Vymazat
    3. Hedvajzovi z toho počítadla už opravdu jeblo.

      Vymazat
  30. "kdy i ta největší stupidita měla karmu jako zpráva o přistání mimozemšťanů."
    http://kriz.blog.idnes.cz/c/29839/Nazyvejme-veci-pravymi-jmeny-aneb-co-jeste-muze-blogger-napsat.html
    a
    "U článku pana Hedvíčka jsem si také všiml opakovaného hlasování o kvalitě článku (tzv. karma)." "například systematické rozesílání odkazů na články lidem, které to nezajímá"
    http://hedvicek.unas.cz/Proc-uz-tu-nenajdete-blog-Rosse-Hedvicka.html
    a
    http://borovicka.blog.idnes.cz/c/82101/Prehedvickovano-Rozhodne-ano.html

    OdpovědětVymazat
  31. Úchylácká sekta:

    "Ten, kdo Tě má rád, Rosťo, dá Ti pusinku"
    http://hedvicek.blog.cz/1501/poselstvi-rostovu-webu/komentare/1#114621806

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten úchyl se jmenuje Ing. arch. MILAN ČERNÍK

      https://www.cka.cz/cs/spolupracujte-s-architektem/seznam-architektu/ing-arch-cernik-milan

      Vymazat
    2. Pepa Nos ma pekny zuby, mel by doporucit Rosstovi sveho dentistu. V Americe jsou prece taky dobri, nevim, proc ma Rossta v hube takovy bordel.

      Vymazat
  32. Po precteni tohoto clanku me napadlo, zda Hedvicek nebude prave takova ulozenka Zpravodajske sluzby CSSR v Americe, jako se tem pise. Bylo by to docela logicke, po tom vsem, co o nem vyslo najevo.

    AGENTI StB v USA,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No podle toho co je o nem znamo z Kojetina, a jak se snazil po plysaku zapadnout do americke spolecnosti a jak se zoufale stavi na Tea Party stranu to opravdu vypada, ze je to estebacka ulozenka, navic ne moc chytra. Mel by se vyhybat Masinovi, protoze az ten se to dozvi, tak ho podreze jako podsvince.

      Vymazat
    2. Také si myslím, že Hedva je "uloženka", i když ne příliš chytrá. Soudruzi tehdy asi vsadili na Rostíkovy děti. Dnes je mohou vydíráním donutit ke spolupráci.

      Josef Mašín je určitě zdatný podnikatel, tedy žádný hlupák, ale v Hedvíčkovi ještě nerozpoznal podvodníka a někdejšího pomahače čs. komunistů. Asi mu je nějaký Hanák lhostejný.

      Vymazat
    3. Co může být smutnějšího, než pohled na Josefa Mašína přebírajícího medaile od (ex)kom. prominenta, absolventa voj. školy pro elitní důstojníky ČSLA v soc. Československu?

      Josef Mašín je dnes už stařeček a asi mu to lichotí.

      Vymazat
  33. Hehehe, Hedvíček asi zkolabuje. ;-)

    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/358749-email-od-seznamu-zprisni-antispamovou-politiku-chce-zatocit-s-nevyzadanou-postou.html

    OdpovědětVymazat
  34. что ето Росс Хедвичек?

    OdpovědětVymazat
  35. Koukam,ze Martina Hedvicek (Martina Hollaback - na FB) dostala vyhazov ze sveho uradu za zneuziti pravomoci a dalsi prohresky. Tim se Ross Hedvicek svemu publiku nepochlubil. disbarmartinahedvicek,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holt jablko nepadá daleko od stromu.
      "Pay the Nazi" - údajně řekla o Češích: http://www.humintel.com/clanek62.htm

      a to na disbarmartinahedvicek.com je dobré: "A totally discredited and disgraced Martina Hedvicek finally "resigns" (byla "odejita"), s tou kopačkou do zadnice :-D

      Ale jinak už je to rok stará zpráva! Hedvíček to tutlal a tutlá jak se dá.

      Vymazat
    2. Puvodni autor tech stranek - divim se, ze to nevite - uz odesel davno na vecnost pekelnou v dusledku strelne rany ustedrene mu kterymsi z jeho kolegu teroristu. Patrne se jejich zajmy posunuly od prosteho masakrovani zelv, morske kravy, a jinych zivocichu, vcetne lidi, od zahlcovani reky, more a pudy toxickym odpadem, az k strategickym zajmum financnim, nabozenskym a hlavne politickym. Zbytecne se radujete. Jeho obet, na kterou jste vy cesi posilali vylhana a sprosta anonymni udani, ackoliv nikomu z vas nikdy neublizila, nikdy vam nezkrizila ani steblo pres cestu a dokonce nikoho z vas ani nezna, pracuje ted ve vyssi a mnohem lepe honorovane funkci a na tom dotycnem urade je jako doma a jako ryba ve vode a temer vsichni si ji tam vazi, nebot je povazovana za velice schopnou a bezuhonnou zenu! Anonymni udani, ktera na ni posilate, byla samotnymi adresaty oznacena za ostudna. Popravde se jim tam vsem nad vami zveda zaludek.

      Vymazat
    3. Re: Anonymní 5. února 2015 19:03
      Zvedat žaludek by se měl vám i Martině Hedvíčkové především z Rostislava Hedvíčka. Nevíte,nebo spíše nechcete vědět, že "Ross" Hedvicek nevahal ani v nejmensim na svych dehonestujicich webech, jako je napriklad tzv."Dvorana slavy" ve svych urazlivych,velmi vulgarnich clancich,napadat nejen sve domnele protivniky, nebo lidi, kteri s nim treba jen nesouhlasili, ale i cleny jejich rodin,vcetne deti, Takhle zhovadile se chovali komuniste v Československu v 50tych letech.
      Tudiz se nelze divit,ze to Hedvickovi je vraceno zpet. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.

      Vymazat
    4. ... cleny jejich rodin, vcetne deti !!!

      Presne to delate vy !!! Vsechno, co mu vycitate, jste uz davno predtim delali vy jemu a jeho pratelum, nezastavili jste se ani pred umirajicimi, jestli pro nekoho plati to vase "Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva", tak jste to prave vy! Znam jeste mnoho prislovi, ktera by se na vas hodila, ale to je proste zbytecne. NIC NA SVETE NEMUZE OMLUVIT TO, JAK SE UMYSLNE SNAZITE UBLIZIT vsem okolo nej a predevsim jeho dceri.

      Vymazat
    5. Nebudu se tady s vámi dohadovat.
      Rostislav Hedviček si začal - velmi jednoduše lze porovnat datumy, kdy začal publikovat své zvratky např.na Dvoraně slávy (což je tak cca 10 let zpátky) a kdy vznikla např. Rostislav Hedvíček alias Ross Hedvicek, nebo tento web.

      Jenže, to vy a vám podobní prostě nechcete vidět a tak budete unisono do světa vykřikovat,jak je Hedvíčkovi ubližováno, obdobně,jako kdysi noviny Völkischer Beobachter vykřikovaly, jak je ubližováno Hitlerovi.

      Zkrátka a dobře, Hedvíček nyní dostává ochutnat vlastní medicíny, má,co si zasloužil. Až s tím skončí a smaže všechny ta svinstva,co po internetu natrousil, bude zbytečný i tento web,případně ten první,výše uvedený,za který já ovšem nemohu mluvit.
      Ale do té doby ani krok zpět a veřejnost se bude dále dovídat,co je Rostislav "Ross" Hedvíček zač.
      Více už k tomuto nehodlám komentovat.

      Vymazat
    6. "a kdy vznikla např. Rostislav Hedvíček alias Ross Hedvicek,"

      NESMYSL. Stránka hedvicekunas.cz nikdy, opakuji NIKDY nic nekomentovala, nic proti Hedvíčkovi nepsala, dokonce tam není ani diskuzní forum. Tato stránka pouze shromažďuje výroky Hedvíčka a jeho blízkých a zveřejňuje odkazy na jiné stránky o Hedvíčkovi. NIC VÍCE.

      Vymazat
    7. Re: Anonymní15. února 2015 10:52
      Psal jste svůj komentář v podnapilém stavu, nebo v transu jako derviš? Kde v mém příspěvku píšu něco o komentářích na webu HEDVICEK.UNAS.CZ ? Rekl bych, že nikde. Takže mě nepodsouvejte něco,co jsem nikdy nenapsal a běžte raději slzet k Hedvíčkovi na Agitprop, tam budete mezi svými.

      Vymazat
    8. ... cleny jejich rodin, vcetne deti !!!

      Jmenujte jediného, opakuji jediného člena své rodiny, jediné dite, které kdy napadl, vy lháři. Nic takového neexistuje a nikdy neexistovalo a vy to víte. A jen tak mimochodem, "presne to delate vy !!!", to je na 100% pravda.

      "dostává ochutnat vlastní medicíny" - čím si zasloužili lidé, kteří vám v životě neublížili, že jim ničíte život jen proto, abyste ublížil Hedvíčkovi!

      Vymazat
    9. Viktor Cistic: dáváte stránku hedvicek.unas,cz ve spojitost,"kdo si dříve začal". Tato stránka si s ničím nezačala, nikdy nic proti Hedvíčkovi nepsala.

      Že je Hedvíček nenávistný psychopat, spammer a zoufalec, je přeci věc jasná.

      Vymazat
    10. Re: Anonymní16. února 2015 20:20
      Projděte si hedvíčkovskou Dvoranu slávy hlupáků čs.internetu pořádně, od počátku a naleznete to,o čem se zmiňuji. Je zřejmé,že jste tak neučinil a zde v diskuzi vystupujete pouze jako "troll". V tom případě považuji jakoukoliv diskuzi s vámi za zbytečnou ztrátu času.

      Vymazat
    11. Je vidět, že vy nevíte, o čem píšete a co čtete. Projděte si hedvíčkovskou Dvoranu slávy hlupáků čs.internetu pořádně, od počátku a pak se jděte vycpat.

      Vymazat
  36. Pozar v kojetinskem prasecaku. Zrudy z tzv. extremistickeho CS-Clubu opet utoci.

    http://www.lidovky.cz/v-kojetine-uhynulo-pri-pozaru-1900-prasat-skoda-je-5-5-milionu-paj-/video.aspx?c=A150123_145129_ln-video_mct

    OdpovědětVymazat
  37. Hedvajz opet na svem blogu "skoncil s psanim". Pry bude hamrsak psat v anglictine. To se opravdu tesim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak známo, Hedva již "končil" několikrát. Možná mu dělá dobře, jak ho jeho tlupa věrných vždy hned přemlouvá, aby s psaním nepřestával.

      Vymazat
    2. Přesně tak, jedná se o staré finty kojetínského barda za Velkou louží.
      Zkouší tak loajalitu svých nejvěrnějších (kterému se mu dostane, když tito prosebně kvílí v diskuzi, aby neodcházel, neboť je sluncem jejich duší) a předpokládám, že to ještě zkusí několikrát, neboť ješitnost je u R.Hedvíčka jednou ze základních povahových vlastností :-)

      Vymazat
    3. Tentokrat hedvickova sekta moc nekvilila. Ani jeho tupci ho neberou vazne

      Vymazat
    4. Hedva možná udělát krutě dlouhé video "Odcházení". To zase bude NĚCO.

      Vymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.