Počet zobrazení stránky

čtvrtek 29. května 2014

Hezké narozeniny, Rostislave Hedvíčku.

Happy birthday comrade Hedvicek!



Rostislav "Ross" Hedvíček se 30.května 2014 dožívá krásných 58 let.
Samozřejmě,že jeho Fan klub - Dvorana hlouposti R.H. na toto životní jubileum nezapoměl a připojuje se k zástupu gratulantů, kteří Hedvíčkovi budou přát osobně, nebo písemně.


Uvažoval jsem o nějakém hodnotném daru, ovšem, Rostislav Hedvíček je skromný syn kulaka z Kojetína a ten fakt,že má narozeniny,dozajista nezmění onu skutečnost,že Rosse potěší spíše cosi nemateriálního,než nějaké krámy zakoupené ve Walmartu.






Ostatně,jak z fotografie patrno, Ross Hedvíček neměl o hodnotné dary i dárce nikdy nouzi...


A proto jsem se rozhodl v malé fotogalerii připomenout všechny Rostislavovi blízké a seznámit tak i širokou veřejnost s těmi,jenž byli či stále jsou v blízkém okolí našeho oslavence.

Nejdříve tedy náš milý Rostík:


Vskutku již na první pohled laskavý a moudrý muž, ne nepodobný zvětšelému Janu Werichovi z Prahy.
(Nikoli náhodou se  Rosťa o Werichovi často zmiňuje a do matky měst - Prahy, přečasto dojíždí a svojí přítomností oblažuje své přátele a známé, neboť nejen Kojetínem živ je Rostislav Hedvíček).

Zde ještě jedna bezpochyby půvabná fotografie, vypovídající o Rostislavově šarmu i vrozené inteligenci, s níž už jako malé dítě,ještě v Kojetíně, četl Shakespeara v anglickém originále.

Hedvíčkovou oporou byla i jeho choť Marie, bezpochyby ze všech nejlepší manželka,kterážto s ním sdílela jeho utrpení za bolševické hrůzovlády,kdy Rostislav neochvějně stavěl se na odpor komunistickému režimu v ČSSR a to tak konspirativním způsobem,že o tom do dnešní doby není jediný důkaz.

Jen díky webovým stránkám R.Hedvíčka bylo možno dohledati dvě fotografie jeho vzácné manželky.





Pokračovat můžeme směle bratrem paní Marie a Hedvíčkovým alter ego - a švagrem, Karlem Jemelkou.


Jeho články a úvahy publikované na webu Agitprop jsou úderné, inspirující a p.t.publikem oblíbené.



Na této fotografii není Homolka a Tobolka, nýbrž Karel Jemelka a Rostislav Hedvíček.
Po čertech sehraná dvojice...



Dalším z rodinného klanu je Hedvíčkův bratranec Jindřich  Hedvíček (kojetínský spisovatel Ross Hedvicek se o něm občas zmiňuje ve svých blábolech jež postuje po českém internetu).



Neopomineme ani Hedvíčkovu dceru Martinu Hedvicek (ano,již zove se hezky po amerikánsku), která dělá svému otci dozajista radost,už tím,že vypracovala se na legální funkci (jak kdesi zmiňuje Rosťa) v systému americké justice,byť zatím jen na okresní úrovni.



Mladým patří svět a o Martině jistě uslyšíme, doufám jen,že ne v negativním slova smyslu,neboť ona okouzlující dívka je obviňována z jakýchsi nekalých praktik v justici, čemuž se nechce ani věřit a dozajista jde jen o nějaké levíčácké spiknutí řízené z Moskvy, nebo Minsku.


Jméno Hedvíčkovo nese i jeho syn, pokračovatel rodu, Rostislav Hedvicek junior, který 21.1.2012 učinil zásadní krok a oženil se,ba i syna zplodil. Kontinuita rodu Hedvíčků je tedy zajištěna. Mimochodem, mladej Hedvíček jako by otci z oka vypadnul... 


Tak se nám ti mladí berou...




Lze jen dodat,že Hedvíčkova snacha Kayhlin (Nobile) Hedvicek je taktéž půvabná mladá žena a v kariéře kadeřnice bezpochyby dosáhne nejednu metu. 






Tak, to byla galerie nejmilejších Rostislava Hedvíčka a doufám tedy,že už si příznivci tohoto velkého muže nebudou ony osoby nadále plést a uvádět tak sebe i jiné ve zmatek.

Co říci závěrem?

Zkrátka: VŠECHNO NEJLEPŠÍ !

MNOGA LJETA, ŽIVIJO!

A pořádně to oslav, Rosťo, jako za starých dobrý časů - třeba se švagrem Karlem Jemelkou ;-)




V článku byly použity materiály volně dostupné na internetu a snadno vyhledatelné přes systém Google.

https://www.facebook.com/ross.hedvicek

https://www.facebook.com/kayhlin.hedvicek

https://www.facebook.com/martina.hollaback

http://www.disbarmartinahedvicek.com/

http://www.myheritage.cz/photo-1500241_120750602_120750602/jitka-hedvi%C4%8Dkova

Jemelka a Hedvíček v Holešově

http://hedvicek.blog.cz/

Hedvíčkův CS MAGAZIN



Sincerely

Viktor Čistič


42 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Hedva nosí ponožky v sandálech. Podle toho se venku pozná Čech.

      Vymazat
  2. To je mazec.
    Starého Hedvu vezme z toho štěstí žlučníková kolika.
    Chybí tu video Youtube jak Hedvíček má na hlavě papírovou čepici oslavence a fouká do frkačky. Dorty žrát nemůže jinak ho sežere cukrovka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatim pouze kresba oslavence - http://tinyurl.com/c56uo3j

      Vymazat
  3. "...v soucasne dobe je tam datum narozeni meho bratrance Jindricha, ktere bylo uvedeno v Pencove dnes uz zase nefungujici databazi(z) (oni si nas soudruzi casto pletli). "

    zdroj: http://hedvicek.unas.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvovi ritolezci mu veri kazdou blbost a proto nikdo z nich ani negratuloval.

      Vymazat
    2. On si Hedvicek pro jistotu vcera zablokoval (deaktivoval) i svuj ucet na Facebooku,kdyz zjistil,ze je tady,pod clankem, na jeho FB profil odkaz.

      https://www.facebook.com/ross.hedvicek

      Jeste v patek 30.5.2014 tam totiz bylo mozne cist Hedvickovo blaboleni a submisivni komentare vrchnich samic Jiriny a Blanky o tom,proc si na fotografii v profilu FB dava pred oblicej divadelni masku.Ze se preci za svuj oblicej stydet nemusi usw. :o)

      Myslim, ze mu to ale nebude nic platne,vypinat FB :-)
      Hedvickovi se dari pred rodinou a znamymi v USA tajit,ze se o nem pise na cs.internetu,vcetne bohate fotodokumentace.

      Byl jsem informovan,ze je to uz minulost a prave probiha svobodne sireni informaci, zcela v souladu s Ustavou Spojenych statu.
      Na kazdeho jednou dojde a jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.
      A takovy Google Translator je prima vec, relativne dobre prelozi i americkemu uzivateli cesky text do anglictiny.

      Buh zehnej Americe!

      Vymazat
    3. Myslim si, ze v USA je nejaky Rostislav Hedvicek, hanacky svejk rikajici si nyni "Ross", kazdemu uplne ukradeny.

      Vymazat
    4. A to zakomplexovaneho idiota z Kojetina stve asi uplne nejvic.

      Vymazat
    5. Ta vpravo se podobá mladé Marii H., co v Kojetíně rejžovala na zmrzlině.

      Vymazat
  4. Na pohled laskavý a moudrý Hedvajz zvěčněn s pražskou kámoškou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jen na pohled. Pro mne to stále je a bude odporný komoušský kolaborant.

      Vymazat
  5. Tak to si Rossta zase da dneska par piv Coors Light a bude radit na ceskem Internetu jako cerna ruka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Rostislav si dá spíše americký Bud. To je více vlastenecké,víme?
      Byť může být,že onen Bud bude alkohol free - Rosťa je přeci abstinent...

      Vymazat
    2. Pro sousedy je pry Hedva takovy BORAT.

      Vymazat
    3. A taky dost znamy buzerant - GAY..

      Vymazat
  6. Už deset plastických operací podstoupil jeden mladý blbec, který je natolik posedlý “kulturou” CS-Clubu, že chce vypadat jako Ross Hedvicek. Desetiletý Rus Jaroslav, který se původně jmenoval Sergey, propadl kouzlu kojetinské kultury během studií stranky Agitprop Rosse Hedvicka.

    Místní tisk napsal, že mladík se celé hodiny díval na Agit-Prop. Zároveň ho pohltila touha podstoupit plastickou operaci, aby vypadal jako rozený Kojetinec Hedvicek – plesata hlava, tlusty krk, bryle z 80. Let, cerne zuby a bile ponozky z Wal-Martu v sandalech.

    „Jak víte, v CS-Clubu jsou různý druh brejlí,“ řekl Jaroslav novinářům. „Já jsem si nechal udělat ty z 80. let a pak řadu menších zákroků zubů, které doladily správnej hedvajzovskej vzhled,“ dodal.

    „Myslím, že takhle jsem hezčí. Možná si to někteří lidé nemyslí, ale já ano,“ uvedl Jaroslav pro list Kojetin High Times.

    Jaroslav teď plánuje, že jakmile to bude možné, do Kojetína se přestěhuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Kolaborant s komunistickým režimem Rostislav Hedvíček opět po bolševicku kádruje na svém blogu Agitprop. Tenhle bezcharakterní denunciant se prostě nikdy neoprostí od manýrů, které se jako člen SSM, ROH a kádrová rezerva KSČ v podniku SELIKO naučil v socialistickém Československu :-)

    AGITPROP http://hedvicek.blog.cz/1406/na-mrtvici-a-nebo-na-krizkovy-lazne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to partě vlezdoprdelků kolem něj nevadí, nic s tím nelze dělat.

      Vymazat
  8. Dobry den, jsem uprchlik z CS-Clubu. Nemohu zde zverejnit jmeno z obavy pred represaliemi clenu CS-Clubu, kteri tez publikuji na Agitpropu. Na Agitpropu musime kazdy den vzdavat hold Rossu Hedvickovi a kdo to neudela, nebo s nim nesouhlasi, je na verejnosti pokaran. Kdyz se prestupek opakuje, nasleduje prisny trest, ja sam jsem musel napriklad napsat esej na 10 tisic slov na tema „Proc je Ross Hedvicek nejvetsim komunistozroutem hned po Masinech.“ Potom jsem si musel napsat na cedulku „jsem bembek z Prahe“ a chodit s ni po CS-Clubu. Prosim zachrante nas a osvobodte Agitprop. pepaucho

    OdpovědětVymazat
  9. Rossta si koupil Ferrarri, uz je to na Agitpropu! Je rude jako zare nad Kladnem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vykládá tam zase, že v ČSSR jezdil s fekálem - přredtím Praga V3S, nyní IFA W50 - a proto prý emigroval. Podle složky StB ale byl v Seliko na protekční a dobře placené pozici bezpečnostního a požárního technika.

      Vymazat
    2. Hedvíček byl přeci vždy proslulý svoji prolhaností, rčení "lže,jako když Rudé právo tisknulo" k němu sedí jak zadek na nočníku.
      Navíc,lhát se zkrátka musí umět, vyžaduje to mj.i inteligenci a té se Hedvíčkovi pohříchu nedostává. Vulgarity, denunciace a průhledné lži - to je jeho parketa a jiné už to nebude.

      Proto ho také velká část čtenářů jeho článků opustila a zůstali jen ti submisivní hlupáci,kteří na Agitpropu hýkají,jak jim guru Hedvíček káže. V poslední době se však i z tohoto stáda začínají oddělovat jednotlivci, kteří,jak už jsem napsal,nejsou úplní bezmozci a navíc si zachovali jistou úroveň sebeúcty. Stačí si projet některé komentáře k Hedvíčkovým výplodům.

      Definitivní konec těchto nechutností a trapností nastane teprve až Smrťák ojebe Hedvíčka ohnivým kokotem, což vzhledem k jeho zdravotnímu i psychickému stavu nebude trvat až tak dlouho.
      Ale, znáte to. Dodělávající kůň kolem sebe nejvíce kope.

      Vymazat
    3. Je to minimalne 17 let stare a barva je vysizovana. Dnes ho dostanete za 40 000 Euro. Je to hodne ale neni to horentni jako cena noveho vozu.

      Vymazat
    4. Kojetinsky sasek na nove Ferrari nema. Na baraku ma dluh a splaci vzdelani deti, coz je chvalitebne.

      Vymazat
    5. Hedvíček je patologický lhář a vejtaha. Psychicky nemocný člověk.

      Vymazat
    6. Meli jste mu tady vsichni zavidet, Hedvajz by si myslel, ze mu to Ferrari zavidite a byl by v 7.nebi! :-)

      Vymazat
    7. Jeho Lexus bych bral radsi.

      Vymazat
    8. Je to nádherné auto a ze srdce mu ho přeji. Abych ale uvěřil, že ho opravdu má, teprve až po youtube projížďce s Jemelkou, Jiřinou anebo Blankou.

      Vymazat
    9. Ale no tak :-)
      Hedvíček si z vás dělá dobrý den. To vozidlo samozřejmě není jeho (kde by na něho vzal, je rád,když aspoň občas našetří na letenku do ČR) a také to nikde nepíše.

      Jen čeká,až mu nějaký zhůvěřilec nahraje na smeč, aby pak mohl nadávat,že jste čeští bembeci. Do té doby ovšem jeho egu dělá dobře,že mu pár slabomyslných ichtylů v diskuzi pochlebuje a obdivuje jeho "brand mew car" . Počítám,že Pepa Nos a Lojza Dědík pocítili z představy svého guru Hedvíčka v červeném autě neodbytnou erekci.

      Vymazat
    10. Musite mu tam vic lizt do prdele, treba pak prozradi, odkud to Ferrari ma. Aby to jako vypadalo, ze je jeho. Tohle ti bembeci co utekli v 80. letech delali, fotili se s bourakama na plazi a pak to posilali domu. :-)

      Vymazat
    11. Je to stejné, jako s těmi výročními srazy cs-klubu na Havaji apod.

      Vymazat
    12. Tohle ti bembeci co utekli v 80. letech delali ...

      Všichni určitě ne. Hedva a spol zůstali ale těmi českoslov. blby pořád.

      Vymazat
  10. Korčáková přestaňte se vydávat za Čističe.

    OdpovědětVymazat
  11. Severokojetinský vůdce Ross Hedvicek vykonal nedávno inspekci Svazarmu, přičemž se projel v sotva funkčním hovnocucu. Agitprop zveřejnil fotografie Hedvickova hovnocucu v pondělí. Vůdce CS-Clubu také dal několik rad, jak se hovnocuc správně naviguje.

    CS-Club má dvě desítky hovnocucu, které začali v padesátých letech vyrábět Sověti, ale záhy s tím přestali, protože zahájili výrobu hovnocucu s jaderným pohonem. Plány předali Kojetinu, ten jich pak vyrobila přes 80. Severní Kojetin jich mezi lety 1973 a 1975 dodal sedm, zbylé si stavěli zrudy z CS-Clubu samy, a to až do poloviny 90. let.

    Všechny země včetně Jizniho Kojetina a Bulharska už tyto hovnocucy vyřadily. Stroje jsou moc hlučné a smradlave a podle západních expertů jsou sotva schopny cucaci akce. Přesto podle státního media Agitprop Ross v průběhu krátké jizdy uděloval přísné příkazy, zrůdy podněcoval k cucaci připravenosti a kapitána hovnocucu „učil, jak správně navigovat“.

    OdpovědětVymazat
  12. R.Hedvíček opět na Agitpropu lže,jako když Rudé právo tisklo.
    V článku "Nesu svůj kříž po U.S.41" předkládá kojetínský Baron Prášil k uvěření historku,že cestou u Port Charlotte,potkal jakéhosi náboženského blouznivce,který po dálnici smýkal "svůj kříž" na kolečkách. Poté ještě Hedvíček blábolí cosi o své štědrosti a nezištném rozdávání dolarů ze svoji kapsy,tak přesvědčivě, že pokud by ho člověk neznal a potkal v přerovském nádražním bufetu, dal by mu pětikorunu.

    Pravdou ovšem je,že celé si to kojetínský sedmilhář vymyslel - a to na základě TV reportáže z místní televize KATV, odkud je ostatně i screenshot onoho katolického masochisty :-)
    A tak je to u Hedvíčka se vším...
    Nejoddanější členové sekty ovšem už v komentářích hýkají a radostně zasunují své anální sondy hluboko do rekta Hedvíčkova :o)

    KATV http://www.katv.com/story/18802587/teen-carrying-cross-hundreds-of-miles-for-spiritual-journey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedva který nenávidí Prahu a Pražáky, právě opět přiznal, že byl nedávno v Praze (viz: hedvicek.unas.cz).

      "Na Česko se můžu akorát tak vysrat", prohlásil opakovaně Rostislav Hedvíček.

      Vymazat
    2. Hedvouš do Česka jezdí přece pořád. Co má jiného dělat ...

      Vymazat
    3. Zajímavé, že tam s ním nebyla nikdy jeho Mařenka.

      Vymazat
  13. Neni to poprve, co se slavny F.L. Vek internetoveho millenia chlubi cizim perim. Vzpominam si namatkou na tu heloweenskou historku.

    OdpovědětVymazat
  14. Paroubek kradl salámy , Hedvíček pro změnu zase kradl banány

    A v Kojetíně se říkávalo "Kdo lže, ten krade". :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvíček v článku o banánech zamlčuje, že byl u Pohraniční stráže. Působil tam jako tzv. pátrač. To byl voják v civilu, snažící se na přístupových trasách v zázemí vytipovat narušitele hranice, které. pak nahlásil vysílačkou nebo pojítkem na útvar PS. Podezřelé osoby většinou dále sledoval až do příchodu posily, hlídky.

      Vymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.