Počet zobrazení stránky

pátek 26. července 2013

Na mé slova došlo - Hedvíček je zpátky.

Dne 11.června 2013 jsem napsal,že megaloman Rostislav "Ross" Hedvíček, Američan z Kojetína, dlouho nevydrží bez svých "Fifteen minutes of fame" - a na mé slova došlo. 

Starej Hedvíček si opět cintá pentli a šíří moudra na svém blogu s krásným bolševickým názvem Agitprop, i když po vzoru českých, postkomunistických politiků sliboval v dojemné básni,že definitivně končí - a stejně jako oni politici, zase leze zpět,s falešným pocitem,že svět ho potřebuje.








Pohleďte na poslední slinty kojetínského barda: 


Tak jsem si zase dopisoval...

Středa v 21:03 | Ross Hedvicek |  Clanky osvetove



Kdo by tedy očekával svěží vítr a články s novým obsahem,musel být notně zklamán. Stále se jedná o nudné spílání Čechům, domnělým nepřátelům (paranoia Hedvíčka neopustila ani s diabetickou nohou) a těm,kteří kojetínskému bardovi dostatečně nepochlebují - to vše doplněno urážkami těch,kteří nejsou R.Hedvíčkovi po chuti. Takže stále stejná stoka, stejný odér nudy, denunciace a trapnosti. 


Hedvíček se vrátil?  (Puke).


Nástěnka Agitprop Rostislava Hedvíčka skončí stejně, jako těch pár brožovaných publikací,co v nenáviděném Česku (a v českém jazyce) vydal. Jedno foto vydá za všechny slova,klikněte na obrázek... 



FOTO: Výprodej sebraných spisů Rostislava Hedvíčka.