Počet zobrazení stránky

středa 16. října 2013

DVĚ VIDEA Z YOUTUBE.

Prohlédněte si dvě videa z Youtube  a názor si učiňte sami.



                                       
...nepochybně vrchol Hedvajzovi tvorby...



                                          
...na hrubý pytel - hrubá záplata...



LINK Hedvajz uráží Tomáše Krystlíka 

LINK Parodie na Hedvajzovo video

A nyní zpět do žhavé současnosti.

Sociopat a chorobně lhavý megaloman Rostislav Hedvíček zase exhibuje na svém webu AGITPROP .
"Definitivní odchod" z internetu,do "spisovatelského důchodu" ,který několikrát ročně avizuje,se opět nekonal.

http://hedvicek.blog.cz/1310/proc-nemam-rad-ceskou-republiku-dlouhe-zduvodneni

Ono není ani divu, pokud si uvědomíme,že Hedvajz je svém domku s bazénem (viz první video) osamocený,obdobně jako soudruh Milouš Jakeš, jenž po Listopadu 1989 bloudil sekretariátem strany, s neodbytným pocitem kůlu v plotě .

Žádné přátele ve svém okolí RH nemá, jeho syn Rostislav i jeho dcera Martina se od něj drží dále, neboť ostudy už jim nadělal dost - a to nejen po internetu. Tudíž jediným jeho rozptýlením je patlání "obrazů", nesmyslné pojíždění autem po silnici v okolí bažin (videa RH presentoval na YT, masochisti si je mohou pustit, Hedvajzovo blábolení je podmalováno mečením P.Nose z kazety,doplněné drnkáním na loutnu), občasné návštěvy Wall Martu, nebo Burger King, kde si nakonec uhnal z tučného a přeslazeného jídla cukrovku ,kterýmžto faktem se na svém webu nezapoměl také pochlubit Vypasený je Rostislav pěkně,u nich doma v Kojetíně na krmníku by měl už jateční váhu  :o)

Takže Hedvíčkovi nezbývá nic jiného než ČESKÝ internet, na doméně .cz - ve Spojených státech o jeho moudra psané kostrbatou angličtinou zájem nebyl, jeho anglické články na webu pod .com doménou zely nulovou návštěvností. 

Zde, v nenáviděném Česku, se mu dostalo přeci jen jakési pozornosti, ovšem jak roky šly, omrzelo se čtenářům číst stejné bláboly pořád dokola. Návštěvnost začala prudce klesat a ani Hedvajzovi sadistické fantazie o potocích komunistické krve nebo rozesílání urážlivých spamů v období maniodepresivních záchvatů, s tím nic neudělala.

Zbyla mu jen hrstka věrných čtenářů, jenž se submisivně lísají ke svému Mistrovi, nebo občasní náhodní návštěvníci. Ovšem běda, pokud se kdokoliv pokusí v diskuzi publikovat jiný,než souhlasný komentář. To Hedvajz nesnese a autora příspěvku začne buď okamžitě vulgárně urážet, nebo komentář smaže. 
Poslední měsíce už je diskuze zablokována a příspěvky musí být autorizovány samotným Američanem z Kojetína.

Stejně tak dopadli bývalí Hedvíčkovi přátelé z internetu. Stačilo vyjádřit pár pochybností, nebo jen v něčem nesouhlasit a RH okamžitě onoho nešťastníka začal dehonestovat na své Dvoraně slávy hlupáků českého internetu, publikoval zde osobní a rodinné údaje příbuzných, data i adresy těch, jenž byli málo servilní, nebo se Hedvíčkovi postavili.

To už mu ovšem nepomohlo, archívy bývalého Československa začaly vydávat své tajemství a Rostislav Hedvíček se posunul z piedestalu bojovníka s komunisty za něhož se neustále vydával, na pozici spokojeného kolaboranta s komunistickým režimem v Československu, který si v socialismu užívá všech jeho výhod, jsa zařazen na pohodlném a dobře placeném místě technicko-hospodářského kádru. Všichni víme,kdo takové pracovní místa za reálného socialismu zastával...
Nebudu se již dále rozepisovat, vše podstatné,včetně oskenovaných kopií materiálu o Hedvíčkově minulosti naleznete ve starších článcích na tomto webu, nebo v odkazech na jiné weby.

Na závěr ještě jedno video z Youtube kde kromě poněkud specifického "komentáře" uvidíte interesantní texty z Hedvíčkových mailů a diskuzních příspěvků  :o)

Hovory s bazénem.



* Trocha čtení pro dlouhé zimní večery.

Ross Hedvicek  Vice než jen spammer 

Rostislav Hedvíček  Sebrané spisy

Hedvíček na webu  Okoun ><(((°>

Hedvíček na webu  Necyklopedie  


* Sedmilhář Hedvíček aneb Baron Prášil. 

Hedvíček doporučuje  bojkot České republiky

Jak Hedvíček  bojkotoval Českou republiku  


+ UKÁZKA: Jak Hedvajz lže na vlastní diskuzi. 

Ja uz nic nechci...

25. listopadu 2012 v 17:59 | Ross Hedvicek |  Nesouvisla zamysleni...

Dnes v 17:59 | Ross Hedvicek |  Nesouvisla zamysleni...
...Pokud neumite anglicky (coz je vase chyba) i tak to muzete poslouchat jako jsme coby mali a mladi poslouchali Radio Luxemburg a taky jsme nerozumeli textu, ani o cem mluvi, natoz o cem zpivaji. Tehdy bysme byli radi, kdyby nam to nekdo vysvetlil...


ZDROJ: http://hedvicek.blog.cz/1211/ja-uz-nic-nechci


Byl Masaryk proti-cesky???

28. ledna 2009 v 16:28 | Ross Hedvicek |  Clanky osvetove

5 Tons Tons | E-mail | 28. ledna 2009 v 21:57 | Reagovat
Ross Hedvicek
Muzu vedet v kolika jste se Vy naucil anglicky?
6 Ross Hedvicek Ross Hedvicek | 28. ledna 2009 v 23:15 | Reagovat
Tons: Zhruba v osmi az deviti letech. Ve dvanacti jsem cetl Shakespeara v originale (a odbornici jiste potvrdi, ze ta jeho anglictina nema s tou dnesni moc spolecneho). Jazyky mi vzdycky sly velice dobre, nejen rustina, ze ktere jsem mival vzdy jednicku, ale i ty pro vas dosti exoticke.

ZDROJ:  http://hedvicek.blog.cz/0901/byl-masaryk-proti-cesky#komentare




Good Luck!

Viktor Čistič

150 komentářů:

  1. Dobrý den,

    protože u "američana který necenzuruje", není svobodná diskuze (samozřejmě) možná, chtěl bych otevřít názorové forum a panelovou diskuzi zde.

    A motto zní:
    je Hedvíček "jen" zamindrákovaný a nenávistný blb, nebo je psychicky nemocný?

    Předem děkuji za všechna vyjádření a názory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toť otázka....
      Osobně si myslím, že všechno dohromady.

      Vymazat
    2. Pro psychologa je „zamindrákovaný a nenávistný blb“ samozřejmě i „psychicky nemocný“.
      Co se libida týče, pochybuji, že Ross Hedvíček nějaké má. Podobně jako Blanka Havlíčková, kterou tu kdysi někdo trefně nazval „frigidní megera“. Oba spojuje nenávist ke svému okolí. Jejich posty jsou toho odstrašujícím příkladem.

      Vymazat
    3. Anonymní sráči napiš svoje jméno, již nyní je zřejmé, že komplex z 2 cm penisu Ti bráni v přemýšlení a uhry pokrytá držka jakémukoliv seznámení, byť v obyčejné sousedské komunikaci se seniorem vedle v ulici. Chcípni.

      Vymazat
    4. Ladies and Gentlemen,

      Zde je John C. Montgomery, osobni psychiatr Rosse H. Rad bych Vas seznamil s revolucnimi zavery sveho dlouholeteho vyzkumu na svem klientu. Ackoliv puvodni diagnoza znela chronicka grafomanie, dlouholetym sledovanim tohoto vzorku se mi podarilo lokalizovat a popsat zcela novou chorobu, ktera bude brzy zapsana do seznamu psychiatricke lekarske komory pod nazvem hedvickus perversis montgomeriae.

      Jedna se o tzv. literarni masochismus. Podarilo se mi totiz zjistit, ze zakladni perverzi subjektu neni poteseni z psani, nybrz poteseni z hrubosti, nadavek a a odsouzeni, ktteremu se dostava jeho spiskum. Podobne jako v pripade fyzickeho masochismu, kdy subject citi rozkos z telesneho stradani a bolesti, memu subjektu se dostava teto rozkosi ze cteni negativnich reakci na jeho clanky. Podobne jako fyzicky masochismus vychazi I tato perverze z hlubokeho sexualniho podvedomi a je nelecitelna. Jeji projevy se vsak daji omezit nereagovanim na subjektovi clanky, o coz Vas jmenem zdravotniho stavu subjektu prosim.

      Your sincerely,

      John C. Montgomery Psychiatrist

      Vymazat
    5. Zkrátka a jednoduše Hedvíček je v USA úplně v prdeli. :-D
      Jestli byl debil už předtím, anebo se to stalo po jeho zoufalém životě v USA, je prakticky jedno.

      Vymazat
    6. Souhlasim

      Souhlasim s kolegou Montgomerym. Frustrace subjektu materializujici se v literarnim masochismu vychazi z hlubokych neresenych vnitrnich konfliktu pramenicich pravdepodobne z obdobi jeho zivota v komunismu. Muze se jednat o tak rozdilne prameny jako diskriminace komunistickou moci nebo nedostatek pohlavniho vybiti v mladi v dusledku zuzene predkozky. Skutecny zdroj frustrace bude v dusledku pokrocileho veku subjektu velmi tezke urcit.

      Subjekt v podstate touzi po obejmuti, litosti a usmireni. Zaroven jej vsak neresene vnitrni konflikty zenou k agresivnimu chovani vuci tem, se kterymi hleda smireni. Utvari se tak zacarovany kruh frustrace a agrese, ktery nadale prohglubuje v subjektu uz tak tezky pripad hedvickus perversis montgomeriae.

      Dr. Zikmund Frojt


      dr. Zikmund Frojt, Plzak, Frojt & Co., s.r.o.

      Vymazat
    7. Pane Doktore, jak byste interpretoval nenávistný post pisatele Čerpadlo (??). Jedná se o reakci Rosse anebo paní Blanky? Použití diakritiky by poukazovalo na tu poslední.

      Dále pak přání „Chcípni“? Není to poprvé, co hledají ukojení svého chtíče při představě smrti diskutéra (pamatujete, jak jásali nad partem Jiřího Vaňka) anebo někoho mu blízkého (manželky či kanárka).

      Vymazat
    8. Vyhodnotil bych to tak, že jsi to s diakritikou napsal Merto Ty. Jak sám víš (viz předchozí Tvůj post), ani vzdálený světadíl Jižní Amerika nebrání zakoupením počítače v českém prostředí používání diakritiky. Prozradil Tě Tvůj chtíč jebat zvířátka, tj. osoby blízké např. kanárky, papoušky či brouky.

      Vymazat
    9. Češtinu si přece může do svého počítače nainstalovat kdekdo a kdekoliv.

      Vymazat
  2. "Zbyla mu jen hrstka věrných čtenářů, jenž se submisivně lísají ke svému Mistrovi, nebo občasní náhodní návštěvníci."

    Zapomněl jste ještě na nechtěné a nucené návštěvníky, kterým Hedvíček posílá masivně spamy na jeho bláboly(aby měl vysokou čtenost).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tihle ale u něj určitě nic nekomentují.

      Vymazat
  3. Hedvicek je zlomyslny curak.

    OdpovědětVymazat
  4. Hedvicek ja latentni homosexualni narcis (urcite by si s Klausem vytecne rozumel) a psychotik. Skutecne nazory ho nezajimaji, to je take duvod proc u sebe trpi individua ktera by mel vlastne nenavidet (Dedik, Rezabek, Havlickova Kdy studovala? No prece za komunistu.).
    Jde mu pouze o ukajeni narcistickeho libida. Udajne prepadeni minuly rok urcite souvisi s homoerotickymi choutkami kojetinske Kikiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělá analýza.
      Uhodil jste hřebík na hlavičku :o)

      Vymazat
    2. Řežábek Milan (nar. 11.12.1937) - Archiv bezp. složek, 1. zvláštní oddělení VI. správy MV, ho od 12.07.1958 vede (celkem 3x) pod krycím jménem "Alena".

      Vymazat
    3. No jo, ale Rerabek musel. Oni ho chytili v letadle se samopalem, kdyz chtel utect na zapad. To by ho pak nenechali vystudovat a hrat na basu. Stejne tak Hedvickova stara, kdyby nenosila modrou kosili a rudy satek, tak by ji nenechali prodavat zmrzlinu. Jemelka to samy. Ja je ale chapu a odpoustim jim, jsem krestan.

      Vymazat
    4. Další Hedvajzův kámoš - Nosák - je tam od 24.02.1978 také a 2x.

      Josef Nos (16.05.1949) - SEO KS SNB Praha a Statisticko-evidenční odbor FMV - krycí jméno "Trubadůr".

      Vymazat
    5. Hedvicek ja latentni homosexualni narcis (...) s homoerotickymi choutkami kojetinske Kikiny

      Děláte to samé jako on - píšete dehonestující blbosti. Absolvent Žižkovy školy, býv. důstojník ČSLA z povolání, Ludva Dědík - "Louis", pravděpodobně zná Hedvu z minula a ledasco by o něm mohl vyprávět. Řežábek je stejně posedlý zbraněmi jako kojetínský vidlák, kterému dělá dobře obdiv od mnohem mladší a docela pohledné Havlíčkové.

      Vymazat
  5. Cetli jste hedvajzovo dilo "Sametovy tunel"? Hlavne cast o habilitacni praci V. Klause? Vetsina je prebrana od jisteho Dr. Ladislava ANDREYe.
    Pan Dr. Andrey je zrejme velky pritel komousu. Nejak to vysvetluje pritomnost a neblokovani soudruha lampasaka Dedika u zuriveho antikomunisty svazaka Hedvicka, zamestnance svazarmu.

    OdpovědětVymazat
  6. Mili cesti curaci:

    Chapu, ze nemate radi cokoliv, co jsem kdy napsal, ale vybijejte si zlost na mne osobne (VY KOMUNISTICKE PICE) a ne na lidech se mnou spojenych pribuzenskym nebo pratelskym vztahem. To pak jen sami zduraznujete, jake jste CESKE VLASTENECKE KURVY.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva, Rostislave Hedvicku.

      Podivej se ne svuj web Dvorana slavy, kolika lidem jsi casto bezduvodne ublizil dehonestaci a vulgarismy a mnohdy jsi nesetril ani jejich rodinne prislusniky,jenz do tvych sporu nebyli nijak zapojeni.
      ,
      Ted okousis vlastni mediciny a tak je to v poradku.
      Jsi vulgarni lump a bezcharakterni kreatura - a podle toho s tebou bude
      nyni jednano. Bez ohledu na cokoliv, ty jsi rovnez nikdy neprojevil ani spetku soucitu s jinymi, kterym jsi ublizil.
      Drz si klobouk, pojedeme z kopce.

      Vymazat
    2. Přesně tak, Viktor Čistič má pravdu. ;-)

      Vymazat
    3. Kdybys nežvanil, Hedvajzi. Dosud to bylo jen takové nevinné laškování. Papání přeskočeno, kakání nahrazeno čůráním, takže je čas na to poslední a HLAVNÍ.

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    5. Hedvíčku, ty máš nějaké přátele? :-))))) ha ha ha!

      Ty máš jen tu tvojí sektu a dobře víš, že kdokoli z ní se může obrátit proto tobě (což už se ostatně mnohokrát stalo), protože jsou ze stejného těsta jako ty. ;-)

      Vymazat
    6. Zmeskal jsem to muze mi to nekdo poslat?

      Vymazat
    7. A co delas ty, kojetinska Kikino?

      Vymazat
    8. Kojetinsky vidlaku, komunisticka pice jsi pouze ty. Navic jsi odporny kolaborant s bolsevickym rezimem, kamarad lampasecke kurvy a clena KSC, lzes jak Rude Pravo, dehonestujes, emigrovals po sestem pokusu 1986 (kdy se ti skutecne nic nemohlo stat) a ty ruda hnido budes urazet?

      Vymazat
    9. Hedvíček se nepokoušel nikdy emigrovat. Proč by to dělal? Žil si dobře, peněz dost, nedostatkového zboží také, každoročně v Jugošce, nové auto, dům ... Byl součást tzv. "lepší" vrstvy a emigroval prakticky z donucení, aby se vyhnul kriminálu.
      Najednou byl jedním z mnoha, musel strádat, tvrdě pracovat a dělat všechno možné. Žádný kancl bezpečáka a učitelování v autoškole, žádný náklaďák na fušky. Máňu Hedvíčkovou ke zmrzlině také nikdo nepustil, dobře věda, jak by to dopadlo. Právě to má kojetínský vidlák soudruhům za zlé. Vyštvali ho z rodné hroudy.

      Vymazat
    10. Americký bojkotář ČR prý nedávno opět zavítal do Práglu.

      Vymazat
    11. Neni to tak jednoduche. Hedvajzuv podil na rodinem sidle mu po emigraci vyfouk jiny Hedvicek. U takove rodiny se nelze nicemu divit. Takze se Hedvajz muze tezko do Kojetina vratit.

      Vymazat
  7. Díky zdejší cenzuře nebude slibovaná jízda s kopce asi nijak divoká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře,
      nezlob se, ale fotomontáž zobrazující močící PhDr.Blanku Hedvíčkovou, tady mít nechci. Byť je B.Hedvíčková lidsky silně odpudivá bytost, nechci klesnout pod úroveň Hedvíčkových vulgárních prasáren na jeho Dvoraně slávy (a obdobných web.stránkách, které vytvořil).
      Nic ve zlém.

      Vymazat
    2. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva, Rostislave Hedvicku. - (viz výše) asi teda neplatí, žeano Viktore?
      Je mi to je ale jedno a pouze konstauji. Vím totiž, co Američanovi z Kojetína vadí nejvíc.

      Vymazat
    3. Škoda, těšil jsem se na to šoustání.

      Vymazat
  8. Perverzni uchyl Peter, v poslednim stadiu syfilidy a volic Milose Zemana, potrebuje schovivavost. Je jasne, ze je zklamanej, pachtil se s fotomontazi bez ohlasu, ktery ocekaval. Nevyhodou uchylaku Petre je, ze imbecila Pecinu alias Cistice nikdo necte. Sportu zdar, ale Tobe ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NIKDO nečte? A co tady děláš ty, bulíku? :-D

      Vymazat
    2. Pecina přece sliboval, že to Hedvouškovi ještě osladí.

      Vymazat
  9. Současní důchodci a minulí studenti vysokých škol za socialismu:
    Karel Merta - FFUK za socialismu, pak emigroval
    Miroslav Malbeck - VŠ chemická za socialismu, pak emigrace
    Tomáš Krystlík - FFUK za socialismu, pak emigrace
    Tomáš Pecina - Matematicko-fyzikální fakulta za socialismu, v Čechách setrval dodnes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Hedvíčku, proč jsi za socialismu nestudoval Ty?

      Dělnický původ, člen Svazarmu, svazácká knížka v kapse, v kolektivu oblíben – Ty jsi měl dveře všude otevřeny, i do ciziny Tě každý rok pouštěli.

      Vymazat
    3. Neuveritelne, jak mohl nekdo v dobe nejhlubsi normalizace jezdit kazdy rok od ciciny. Neznam nikoho takoveho, navic si to tenkrat nikdo nemohl financne dovolit. Studovalo se mnou i par svazaku a komunistu (vetsina studentu se totiž stydela jen pomyslet do SSM vstoupit), ti se ale dostali akorat do DDR nebo Polska. Ven se dostali akorat stebaci, jako ten major, co dal bombu do RFE. Proto ta ruda svine tak nenavidi Krystlika a Jiriho Vanka, ktery v te dobe sedel ve vezeni.

      Vymazat
    4. Hedvíček dělal učitele jízd ve Svazarmu a k cestám do SFRJ logicky využíval svazarmovskou cestovku Autoturist. Devizový příslib nepotřeboval a povolení k výjezdu dostával, protože byl mezi soudruhy dobře zapsán. Učil jim jezdit brance pro ČSLA a ze zahraničí vozil embargované integráče, které bolševici tak potřebovali. Na pašování těchto součástek vydělával pěkné peníze. Když mu hrozilo zatčení za nedovolené podnikání, zůstal raději za hranicemi.

      Vymazat
    5. A takovy kolaborantsky zmetek ma tu drzost urazet skutrecne emigranty.

      Vymazat
    6. Hedvíčkovi si v Kojetíně žili dobře, dá se říci, že nad poměry. Však v tom uměli chodit.

      Rostík jako bezp. technik v Seliku měl velmi pěkný plat, který si tam ještě vylepšoval záskokem za mistra noční směny. Krom toho měl vedlejšák v autoškole Svazarmu, tedy i náklaďák k evtl. fuškám.

      Maruška zase pracovala v místní cukrárně na suprové pozici - prodávala zmrzlinu, "Vejvar" byl přímo úměrný vodě dolité do zmrzlinové směsi, v sezóně min. Kčs 100 denně mimo plat.

      Rodina H. jezdila s malými dětmi a přívěsem do Jugoslávie v době, kdy byla ve vých. blocku velká poptávka po integrovaných obvodech, tzv. "švábech", na západě běžně prodávaných za pár marek, jenže pod záp. embargem. Do zemí Varš. paktu je bylo nutno pašovat. V několika pražských bazarech byly proto jejich seznamy i s přehnanou výkupní cenou v řádu stovek korun. Byl to velmi dobrý kšeft prakticky bez nějakého většího rizika. Pašerák se vůbec nemusel obávat čs. celníku, pomáhal přece socialismu, malá věc se dala velmi dobře schovat a např. nezletilé děti mohl na hranicích "filcovat" pouze lékař.

      Hedvíčka někdo pak varoval, že začalo zatýkání těchto kšeftařů (s IO) a celá rodina emigrovala. Venku začínali od nuly, určitě to nebylo nijak lehké, emigrantů měli všude již plné zuby, na zloděje a české vychcánky nebyl také nikdo zvědavý ... Hedva začal nenávidět.

      Vymazat
    7. Takhle si zkazit zivot. Kdyby byl chytry a ne tak chamtivy tam mohl zustat a dnes by si zil jako pan. Byl by majitelem tovarny na marmelady, lidi by ho na ulici zdravili pane inzenyre, hral by v Kojetine golf a v Miami by mel krasny byt s vyhledem na more. Paroubek a ostatni kamaradi z CSSD by si u nej podavali ruku, jezdili by na ryby a na plachetnici. I pres svuj vek by byl jeste pohledny osmahly krasavec (jak si ho dodnes maluje jeho jedina obdivovatelka). No a jak dopadl, nenavistny obezni deprivant po kterem zbude jen hromada lzi, blbych clanku a sprostych slov.
      Pecina je neco uplne jineho. Ten vystudoval vysoke skoly, naucil se nekolik jazyku a je vazeny advokat, ktery ma zahranicni klienty po cele Americe. Je oblibeny, spokojeny a uziva si zivota po celem svete – ten nema zapotrebi se hadat s hajzl babou na celnici nebo Hedvickem.

      Vymazat
    8. ...s Oldou Koldou...ktery byl ale zaroven predsedou ZV KSC...jsme za ty roky meli nekolik spolecnych akci, nazvatelnych "vedlejsi vydelkova cinnost"...Jedna z nasich akci s Oldou byla likvidace zeleznych prepravnich beden - slo asi o milion kusu..

      Vymazat
    9. Hedva se kamarádil i s ředitelem Selika. Proto si pak směl v podniku dle libosti filmovat, jak někde sám zmínil.

      Vymazat
    10. Je jasne ze byl u reditele dobre zapsan. Protekcni misto pozarniho technika dostal za odmenu za jiste sluzby (urcite ne za odboj proti komousum) od vysoce postevenych soudruhu. Proto se tez snazil za kazdou cenu dostat spis, ktery na nej stb zavedla a mel panicky strach z toho aby se nedostal do rukou jeho pribuznych.
      Do toho zapada udajna difamace ze udrzoval styky s americkou ambasadou. Nejaky zavistivec se mu snazil pokazit jeho lukrativni styky s KSC.
      Je divne ze Hedvajz nepouzil difamace jako dukazu boje proti bolsevicke diktature. Naopak horlive zduraznuje svou loajalitu vuci CSSR.

      Vymazat
    11. Soudruh Kolda je dnes podnikatel:

      Oldřich Kolda - Kouřílkova 1, 75000 Přerov

      Bylo by zajimave si s timto panem pohovorit o Hedvajzovi. Urcite se zajimavymi historkami jen hemzi.

      Vymazat
    12. Pro likvidaci přepravních beden, resp. jejich zpeněžení co by železného šroru, měl Hedvajz k dispozici svazarmovský náklaďák z autoškoly.

      Vymazat
    13. Teď mě ale napadá, že kdyby za každou tu železnou bednu dostali ve sběrně jen 1 korunu, měl by každý půl milionu. Takže nejspíš další Hedvův blábol.

      Vymazat
  10. Zdravim vsechny Kojetince. Nechce dneska nekdo vyprask gumovou hadici? Davam 50% slevu, protze je patek a to maji vsichni blazni svatek.

    OdpovědětVymazat
  11. ...Podal jsem urednikovi svuj ceskoslovensky pas a anglicky mu oznamil, ze chci emigrovat do Kanady i s celou rodinou. Vzal pas, pak chtel i manzelcin, a prstem jel po seznamu jmen, co tam mel na papiru. Pak mi pasy vratil a povida: "Ano, mam vas tady na seznamu. Vime o vas!"


    ...z Canady do USA jsem prisel na imigracni viza, ktere vyzadovalo vzdelani, na ktere se Karlova univerzita nekvalifikovala – byla by malo...


    http://hedvicek.unas.cz/hedvicek-o-sobe.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvazj mel uzasnou kvalifikaci, discjockey v strip clubu a udajne vedouci delnik v nejake fabrice. Zrejme se tam snazil zavest ceske manyry tak ho vyrazili. Nedivil bych se kdyby uprchl do USA kvuli trestnimu stihani. Hedvajz je patologicky lhar.

      Vymazat
    2. Divné, že Hedvouš v Kanadě raději nejezdil s náklaďákem, kde by si víc vydělal. Někde také psal, že převážel lidem auta do USA a pak zase zpátky.

      Vymazat
  12. Ano, mám vás tady na seznamu. Víme o vás!

    Pak ale ještě následovalo: "Chovejte se tam slušně - Hedviček! Žádné černoty a šmeliny, jinak pošupajdíte zpátky! Jasné?"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, s tím "seznamem" je to dle Hedvíčka asi takto: zřejmě kanadské tajné služby sledovaly v ČSSR celý Hedvíčkův "život a dílo", aby ho pak zanesli na tajný seznam VIP lidí, které kanadská vláda potřebuje a tento senzam pak rozeslali na všechny konzuláty, kdyby se tam objevil. :-))))

      Vymazat
    2. Byl to seznam kolaborantu, kterym nesmel byt udelen asyl. Proto se Hedvousek chvasta ze prijel do Kanady jako landed immigrant.
      V CH to bylo stejne, kolaborantum s rezimem Svycari asyl nedavali.

      Vymazat
    3. Ale h... :-(
      Jak mohla kanadská vláda a potažmo konzulát vědět o nějakém Hedvíčkovi z Kojetína?!? Natož ho dávat na nějaký seznam privilegovaných?
      To je jen zase Hedvíčkova bujná fantazie, nic více.

      Vymazat
    4. Hedva je takový lidový vypravěč, který se snaží být něčím zajímavý.

      Vymazat
  13. Hedvajz a Dedik udelali dobry skutek:

    http://dokumenty.holesov.cz/sk/holesovsko/2013/Holesovsko%20duben.pdf

    ..... Slavnostní událost předání daru se v synagoze uskutečnila v pondělí 8. dubna za přítomnosti dvou z celkově třech dárců. Byli jimi pan Ross Hedvíček, český emigrant, který žije v současné době v USA – Kalifornii a pan Karel Jemelka z Přerova, přes kterého probíhala veškerá jednání mezi americkou, kanadskou a českou stranou. Poslední z dárců, pan Luis Dědík, emigrant žijící v Kanadě, který do té doby oponu fyzicky vlastnil, předávacího aktu přítomen nebyl. ...

    Podivejte se na stranu 2. Je tam fotka svagra Jemelky (s bilym plnovousem).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak na teho Jemelku v synagoze koukam, se mi nechce verit, ze by byl predsedou SSM jen proto, aby mohl soustat svazacky.

      Vymazat
    2. Jemelka byl v SSM z vychcannosti. Křivák již od pohledu.

      Vymazat
    3. Jemelka je takový pololhář. Když musel zastávat Hedvíčkovu čest kulackého dítěte a pozdějšího ne-svazáka, tak, přestože byl předseda místní organizace svazáku se zmohl jen na to že „neví jestli byl“. Celé se to pak snažil zlehčovat tím, jak se tam prý dobře balily holky. Když tedy v Stb spise stojí, že byl, jeho matka to řekne taky a Jemelka to nevyvrátí – tak co je asi pravda. Hedva nosil modrou košili a rudý šátek okolo krku, stejně jako jeho celé příbuzenstvo.

      Vymazat
    4. Jestli byl Hedvouš v SSM by mi mohlo být celkem u prdele. Každý průměrný Čech tam byl. Jenže Hedva psával plamenné články proti bývalým pionýrům a svazákům, chtěl je ostrakizovat a věšet na lampy (přitom jeho žena, sestra Jemelky, byla též svazačkou). Teď, aby nevypadal jako idiot, pronásleduje všechny, kteří s tímto chováním nesouhlasí. A též, kdyby mohl, by je věšel na lampy jako ty pionýry. To je ten rádoby John Wayne (2m, 150kg) s dušičkou ministra Fischera. Ten taky, na poslední chvíli, přišel se svou troškou do mlýna.

      Vymazat
    5. Ještě jedna nanejvýš zajímavá věc. Na pracovní výkon nenáročné místo bezp. a požárního technika bylo v každém čs. podniku vyhrazeno pouze pro protekci a bylo velmi dobře placené. Tedy např. pro neschopná dítka zasloužilých soudruhů nebo pro soudruhy, kteří něco zvorali a museli být uklizeni jinam. Hedvíček tam měl v posledním roce (1985) 3267 CZK čistého platu, což neměli hrubého ani inženýři v Praze! Čímpak se Hedvíček zasloužil o takovou sinekuru navíc se záznamem v trestním rejstříku?

      Hedvíček se v srpnu 2011 vyjádřil, že nemůže říci, co dělal pětkrát za sebou v Jugoslávii, protože jisté osoby v Česku si to nepřejí. Je na místě si položit otázku, proč nechtějí, když svými činy a majetkem se dnes kasají veksláci, zelináři, taxikáři a další, kteří z režimu tyli. Jediná schůdná odpověď je, že by jim bylo nepříjemné, kdyby se okolí dovědělo, jakým způsobem přišli k majetku ještě za ČSSR (a současně by dosvědčili, co Hedvíček za bolševika tropil). Tím mohlo být jedině něco, čím účinně pomáhali bolševickému režimu v jeho přežívání a ještě na tom značně vydělávali. A muselo to být v souvislosti s kontrabandem z Jugoslávie. Je známo, že Hedvíček v ČSSR kšeftoval se vším možným nedostatkovým zbožím.

      Vymazat
    6. Podivné jsou také Hedvíčkovy přehnané obavy v Kanadě, aby si jeho StB-materiály nepřečetl někdo z příbuzenstva. Však ono se na něj ještě něco dodatečně provalí.

      Vymazat
    7. Je velmi zajímavé, že o tehdejším pašování embargovaných integr. obvodů a procesorů nelze na internetu vůbec nic najít.

      Vymazat
  14. Hezké :o)
    A na té horní fotce sedí Hedvíček skromně v rohu.
    Bože můj, to je ale bembek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam zapleten i "Luis" Dědík - lampasák, člen zločinecké KSČ, kandidát do ÚV KSČ.

      Ta synagoga asi nemá vůbec tušení, s jakými lidmi se spolčila.

      Vymazat
    2. Buťe objektivní, od Luise je to sympatický a nezištný čin. Navíc, na rozdíl od Hedvouška, ze své minulosti nic nezatajoval natož aby ji přikrášloval.

      Jinak, být rabínem, tak se Hedvíčka straním. Ale co my víme, jak to mezi nimi chodí - jeho web viděl, tak ať si to později vysvětluje s kým se sčuchnul.

      Vymazat
    3. Ze Louis svou minulost neprikrasloval? Neustale se prezentuje jako obet komunismu, jak byl ke kariere a do vstupu do strany prinucen ale hrdinne vystoupil ze strany a armady teprve v unoru 1990.

      Vymazat
    4. Rabínovi to je jedno. Hlavně, že něco dostanou.

      Vymazat
  15. Nejnovejsi fotky Hedvajze a Jemelky:

    http://www.holesov.cz/aktuality/648-holesovskou-synagogu-ozdobila-darovana-chramova-opona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musite scrolovat dolu jsou tam tri stranky fotek. Jemelka ma bily plnovous, Hedvajz je obr v hnede bunde.

      Vymazat
    2. Shalom Aleichem עליכם - שלום
      Tak Hedvajz ujíždí na módní vlně a objevil v sobě židovské kořeny.
      No, tak to je hlína :o)
      Třeba ještě uvidíme fota kde R.Hedvíček s jarmulkou na hlavě tluče tou svojí palicí o Zeď nářků.

      Kolaborant s komunistickým režimem Hedvíček přešaltrovává na novou víru.
      To tu ještě nebylo!

      Vymazat
    3. Kdyby presaltovaval tak si pokryje hlavu.

      Vymazat
    4. V textu zmíněný Břetislav Darebníček provozuje v Holešově, kousek od Kojetína autoškolu. Asi Hedvíčkův kolega ze Svazarmu.

      Vymazat
    5. Božíčku to je foteček! Mocinkrát děkuji! Karlík i Rostík jsou tam velmi pěkně.

      Vymazat
  16. Integrace, to jsou ty chipy co se pouzivaly v rusickach na jamming Hlasu Ameriky a Svobodne Evropy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvíček byl pro pašování z Jugoslávie údajně výtečně vybaven, měl prý státní zkoušku z angličtiny i ze srboschorvatštiny. Co se tehdy z Jugoslávie pašovalo? Nahrávky západních hudebních skupin, jeans, integrované obvody a mikroprocesory. Zejména ona poslední, součástková komodita umožňovala zisky i přes 1000 %. Proč? Národní podniky, družstva, vývojová pracoviště nárokovaly západní integrované obvody a jiné na čs. trhu nedostupné součástky, které po řádném schválení devizového krytí jejich nákupu ministerstvem, mohly obdržet nejdříve až za tři roky. To bylo pozdě. Mikroprocesory byly navíc embargované a nesměly se vyvážet do zemí RVHP. Jinak řečeno, nemohly, použity v přístrojích, být pak exportovány ani v rámci RVHP, aby se na porušení embarga nepřišlo. Zužovalo to tedy rozsah odběratelů na ministerstvo národní obrany a ministerstvo vnitra, v jejich podniky, vývojová pracoviště a ústavy.

      Vytvořilo se tedy obchodování přes vybrané bazary - podniky jim dodávaly seznamy jimi požadovaných součástek i s maximální cenou, kterou jsou za ně ochotny zaplatit, a vracející se z Jugoslávie součástky bazarům prodávali. Využívalo se i tehdejší směrnice čs. celní správy, že celníci nesmějí prohledávat děti. Tato činnost byla často organizována, což vysvětluje, že Hedvíček navzdory svému trestu neměl potíže s vydáváním výjezdních doložek, a aby se nepřepracoval, dostal pohodlné místo bezpečnostního a požárního technika v SELIKO. Pašování nabylo takových rozměrů, že se nakonec začalo o ně, coby o nedovolené podnikání, zajímat čs. kriminálka. Druhá varianta je, že Hedvíček šmelil s nedostatkovým zbožím víceméně sám a jím nebo úplatky si zajišťoval cesty do Jugoslávie. Stejným způsobem se dostal i k onomu výhodnému místu v SELIKO. Zda Hedvíček vyjel do Jugoslávie, protože mu v ČSSR hrozilo trestní stíhání, aby přes Rakousko zmizel za oceánem, známo není. Sám ale přiznal, že byl vícekrát vyslýchán kriminálkou v Přerově. Jsou ale známa svědectví, jak Hedvíček byl v Rakousku strachy bez sebe, zda mu ona šmelina v ČSSR neuškodí a nebude poslán zpět. Po propuštění v Traiskirchenu pokračoval až do odletu do Kanady v nekalých obchodech zejména s ojetými auty - stáčel jim počet ujetých kilometrů a i dalšími úpravami sugeroval kupcům jejich podstatně lepší stav než měla.

      Hedvíček, pomahač represivních složek státu a československému reálně socialistickému průmyslu v jeho přežití, aktivní podporovatel země Tábora míru, šmelinář? Překvapivé? Nemělo by. Hned zpočátku byl na Hedvíčkovi nápadný jeho primitivní antikomunismus navozující u přemýšlejících lidí automaticky podezření, že s ním, respektive v jeho minulosti, nebude cosi v pořádku. Jeho lhaní a výmysly to jen dotvrzují.

      Vymazat
    2. Z nějaké diskuze o Hedvouškovi

      Dobre zname Rostu Hedvicka. Na zacatku nasi emigrace pro prestehovani z lagru Traiskirchen do Ramsau jsme meli tu cest se s timto psychopatem poznat. On byl nadclovek a vsichni ostatni byli blci (i Rakusane). Kupoval stare vraky a vzadu za penzionem jim utacel kilometry, vselijak zalepil diry a prodaval je novym emigrantum, aby meli na dobu docasneho pobytu v Rakousku s cim jezdit. Vetsina emigrantu odchazela dal do USA, Australie a Kanady (kam odletel i Hedvicek). Rad se chlubil i s tim jak smelil doma s jeans a jinym nedostatkovym zbozim. V Kanade dlouho nepobyl a ani se nedivime protoze Kanadane jsou docela slusni lide. Tak ted siri do sveta ty svoje plky z Floridy. Petr a Vera, Hamilton, Kanada

      K tomu mohu dosvědčit, že tehdy si čs. emigrant mohl od jiného (Čechoslováka! kvůli dokladům) koupit auto doslova za pár šupů. Kdo odlétal za moře byl rád, že dostal alespoň něco, protože auto bylo v zemi abs. neprodejné.

      hedvicek (jarda - Mail - WWW)
      wow rosta je fenomém no odjel do jugoslávie v 86 roce posranej strachy jestli emigrace vyjde nebo ne udajně kvuli rozkrádání státního majetku on kšeftoval se vším no v rakousku jsi dělal srandu s čechu v kanadě taky a až na floridě dostal celkem rozum už tam nebyli komunisti -....

      Vymazat
    3. Samozřejmě, že Hedva byl kojetínský šmelinář. Určitě i něco víc, co pečlivě tají a z čeho má strach, že se to proflákne.

      Vymazat
    4. Nejenom smelinar ale hlavne spolupracovnik stb. Jak jinak by dostal zpatky udajne zabaveny pas a navic vyjezdni dolozku do YU.

      Vymazat
  17. http://miroslavmalbeck.blogspot.cz/2013_10_01_archive.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hedvicku, tuhle slataninu jsi psal Ty?

      „Dalsi svini ve stadu okolo Viktora Cistice je zdanlive anonymni Jirka. … Jedna se o autora webu Kupa hnoje.cz, ktery se snazi dehonestovat R.H. … Jak je patrne, sam se doznava k tomu, ze je to SVINE, lidska zruda.“

      Kdo je Jirka? Vzdyt to nema ani hlavu ani patu. Zustan uz konecne v tom duchodu a prestan znemoznovat sebe a ostatni. Babe Korculakovy musi krvacet srdce kdyz cte ty Tvoje paskvily.

      Vymazat
    2. Jířa Korčuláková - to je dobré. Zde Krokorčáková.

      Vymazat
    3. Takže se vrátějí k té ZDI, Hedvajz a pozdravují Jemelíka.

      Vymazat
  18. Dalsi Cistic objeven. Blanka Havlickova na nej, v doprovodu Bezpecnostnich slozek namirila lokator GPS.

    OdpovědětVymazat
  19. Tady to jede a svisti jako za starych casu na Nesmyslnem blabolu! :-)))

    OdpovědětVymazat
  20. Potrefená husa Hedvíček kejhá :o)
    A jak HLASITĚ http://hedvicek.blog.cz/1310/ceska-udavacka-svine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TAK TO JE BOMBA!!!!!!!!

      :-))))))))

      Vymazat
    2. Furt mu někdo jen ubližuje ... kulakovi ubohému, z ČSSR vyštvanému.

      Vymazat
    3. V tomto kontextu vyvstává ale jedna zajímavá otázka: kolikrát do roka vlastně Hedvíček "turisticky bojkotuje" ČR?
      Ty jeho "turistické bojkoty" mají stoupající tendenci, že? ;-)
      Ono už tomu zoufalci nestačí být nonstop na českém internetu, respektive takto trávit svůj veškerý volný čas. on nyní i vydává nemalé finanční částky na to, aby v ČR mohl i fyzicky pobývat. :-D
      -------------------------

      „Zapiceni Cesi, vy cesti curaci“ ... ja jsem jednoduse vzdy nesnasel takova primitivni vlastenecka hovada jako jste vy. To je cely muj pribeh. A popsal jsem to ve svych clancich. ...NEPISTE MI! NIC MI NEPOSILEJTE! UPLNE MNE IGNORUJTE! JA O TOM ZAPICENEM CESKU NECHCI NIC VEDET ANI EMALEM! A FUCK YOU ALL!!!

      Potrestejte mne, prosim vas snazne, tim, ze mne budete ignorovat a nebudete mne cist! Pomstete se mi svym nezajmem!

      ...protoze na Ceskou republiku se muzu maximalne tak vysrat...

      Nebavte se se mnou. JDETE VSICHNI DO PRDELE, VLASTENCI...

      Vymazat
  21. Muzete nekdo panu rabinovi a starostovi poslat link na Dvoranu a Malbecka? Dodavat nic netreba - vse jim bude jasne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.holesov.cz/aktuality/648-holesovskou-synagogu-ozdobila-darovana-chramova-opona

      Také hodně zajímavé je postoj hlavní postavy - kurátora Vratislava Brázdila, který jak uvádí, si Hedvíčkův blog pozorně přečetl a kvituje, že je hojně navštěvovaný.
      Že by si při tom "pozorném pročítání" nevšiml, s kým má tu čest?

      Co na to asi brněnský rabín a potažmo Židovská obec?

      Vymazat
    2. Lidem okolo synagogy jde logicky pouze o ty dary. Ostatní je jim jedno.

      Vymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Otakar Gembala si pod Hedvajzovymi utoky prisadi vzdy par okamziku po jejich zverejneni. Hedvu asi tajne miluje. Jeho posty jsou zname svou oplzlosti a haprujici logikou.

    Otakar Gembala pod „Ceska udavacska svine... „ :

    „O autorovi zmiňovaných stránek, který si říká "Jirka" vyšlo najevo, že píše z této adresy:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:BIS_HQ_Prague-Stodulky_CZ_028.jpg
    "Jirka" je anonymní prase, píšící ze Stodůlek, proto nikdo nebere jeho snůšku hoven vážně. Natož aby někde něco roloval.
    Na anonymní plky se ze zásady neodpovídá, ignorují se. Komické je, že se dotyčný pachtí mnoho let zcela zbytečně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto je jasné, že autorem této ubohé stránky (http://miroslavmalbeck.blogspot.cz) je právě Gembala.

      Vymazat
    2. Otakar Gembala je kryci jmeno obavanych defamatoru Hedvicek + Havlickova.

      Vymazat
    3. Otakar Gembala je tedy neexistující osoba? Neexistující už spoustu let?

      Vymazat
    4. Stránku zřídil sám "velké pantata" nebo jeho obdivovatelka Havlíčková.

      Vymazat
  25. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wernere becis na spatnym hrobe ty jelito. ;-)
      Ty nemuzes po Holesove nic zadat, protoze oni o tobe nic nezverelnili. To o tobe zverejnil Hedvicek, prostrednictvim blog.cz. Tam se musis obratit.

      Vymazat
    2. Celé to máte u sebe na blogu. Stačil by odkaz.

      Vymazat
    3. A kdo tedy Hedvajzovi ten mail preposlal chytroline? Jejich preposlany mail pouziva silenec z floridskych bazin aby mne difamoval.

      Chci na nich IP cislo odesilatele, dukaz ze Hedvajz opet lze. Navic nelze s ciziny otevrit ucet u seznam.cz. Kojetinsky pablb to sam zazil.

      Vymazat
    4. Šachova synagoga - parochet22. října 2013 v 13:57

      Dobře napsané, v Holešově se tak o Hedvíčkovi dozvědí totéž z jiného pramene a podruhé si dají pozor na dary, které jim nějaký otlemený Čechoameričan nabídne. Z parochetu se ještě může vyvinout danajský dar.

      Vymazat
    5. Hedvajzovi ten mail nikdo neposlal a nejspíš si ho napsal sám.

      Vždyť je to patologický lhář i jinak nedobrý člověk. Viz starší 12. komentář.

      Vymazat
    6. Davide, oni mu "přeposlali" to, že ty jsi autorem toho emailu?
      Oni mu jen přeposlali ten email, a pouze Hedvíček tvrdí, že jsi jeho autorem.
      Ale ty se obracíš na město Holešov, aby to odvolali.

      Vymazat
    7. Kdyz ten zmetek "zjistil" ze jsem autorem tak by musel videt IP cislo. Samozrejme ze keca. Stejne jako s tim Lafenarem, ktery mam byt take ja.

      Vymazat
    8. Holesov pomaha trestnemu cinu psychotickeho dementa.

      Vymazat
    9. Wernere, co si to vymýšlíš?!

      Na Seznam.cz je blokovaný pouze Rosťa, je to jen kvůli němu!

      http://hedvicek.blog.cz/1304/jsem-zakazany-na-seznamu

      Vymazat
  26. Vypisuji znacnou financni odmenu pro toho kdo mi sdeli prave jmeno a adresu Viktora Cistice.
    Info zasilejte na mou falesnou adresu svine@hmamail.com
    Znacka: Nikomu jsem nic neudelal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, Hedvíček už zase "vypisuje finanční odměnu" :-D

      http://hedvicek.blog.cz/1207/vypisuji-financni-odmenu

      Vymazat
    2. A prej "Nikomu jsem nic neudelal"...

      Hedvíčku, ty jsi ale komik ;-)

      Vymazat
    3. Nebo zrůda.

      Anebo obojí: komická zrůda, zrůdný komik.

      Vymazat
    4. Fin. odměnu sliboval Hedva již jednou, leč dotyčnému pak nezaplatil.

      Vymazat
  27. Otakar Gembala časopis Barlife:
    http://ihned.cz/?m=authors&person%5Bid%5D=17602060&article%5Baut_id%5D=17602060

    http://ihned.cz/?article%5Baut_id%5D=17602060&p=000000_authors&person%5Bid%5D=17602060

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se ho pusinko zeptej, jestli on pise ty zverstva nahore?
      Anebo se ho mam zeptat sam? Treba Ti da par facek.

      Vymazat
    2. Otakar Gembala je i lampasák (plukovník) ve vydavatelství MAGNET kde to vedl až do roku 1989. Nechci konspirovat,ale pokud zvážíme,že Hedvíček už ve své tlupě jednoho důstojníka a komunistu (bývalý komunista je stejný nesmysl jako bývalý černoch) má, tak proč ne?
      Vlevo je foto plk.Otakara Gembaly.

      LINK http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=1823

      Vymazat
    3. Cistici, osobu co u Hedvicka glosuje s nom de plume Otakar Gembala poznam podle ordinerniho stylu (stale se opakujici stejne vulgaity bez spetky ducha) na sto honu. Jedna se o duo Hedvicek & Havlickova. Vsadim se, o co chcete.
      Vas plukovnik Gembala pochopitelne do Hedvovy sekty take patri, ponevadz je ale vzdelany a relativne ctivy spisovatel, by se nikdy u Hedvajze nekompromitoval svym jmenem. Pise pod nickem Eda. Podivejte se treba na posty Luise, hned poznate, ze se jedna o kultivovaneho komunistu s jinym horizontem nez ma nejaky normalizacni smelinar. Prave jsem panu plukovnikovi poslal link na clanek o Wernerovi. Uvidime, co mi odpovi.

      Vymazat
    4. Blbost, EDA = Seibert
      http://seibert.bigbloger.lidovky.cz/

      Vymazat
    5. Vsadim se s Tebou radoby psychologu bez spetky analytickeho mysleni. Jeste do toho montuj Edu. Jsi vedle jak jedle :)))))). Totalne. Se vsim.

      Vymazat
    6. Seibert Eduard (11.08.1952) - SEO KS SNB Ostrava ho od 13.02.1987 vede pod krycím jménem "Mistr".

      Vymazat
    7. Máša Jaromír (nar. 16.07.1937)
      1. zvl. odd. KS MV Praha, od 08.02.1965 jako kandidát na informátora
      1. zvláštní odbor MV, od 11.12.1963 krycí jméno "Jam"
      Statisticko-evidenční odbor FMV, od 02.06.1987 krycí jm. " KNIHOVNÍK "

      Vymazat
    8. Jake mela kryci ta Havlickova?

      Vymazat
    9. Havlíčková měla ráda párty a říkalo se jí proto "Pártyzanka" někdy také "Blána".

      Vymazat
    10. Donasec Seibert neni ten od Hedvicka.

      Vymazat
    11. Tobe se mily Peto /Jirko odjakziva prezdivalo mezi kolegy z STB
      " Zahnisaný bedˇar "
      http://miroslavmalbeck.blogspot.cz/2013/10/svine-okolo-cistice.html

      Vymazat
    12. Hedvajzi, přestaň žvanit a ztrapňovat se! Mařenka to vidí.

      Vymazat
    13. Hedvoušek je znám hlavně z provozoven Fast Food.

      Vymazat
    14. Nezapomene na něj ani zubař.

      Vymazat
    15. plk. Otakar Gembala zemřel roku 1987, takže žádné vejšplechty nikam nepíše ani neprovozuje účet na youtube. Otakar Gembala z barlife nemá s tímto rovněž nic společného

      Vymazat
  28. Výskyt jména Gembala:
    http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Otakar%20Gembala/hustota/

    OdpovědětVymazat
  29. Na Hadvajzově blogu zůstali jen bývalí komunisté, svazáci a estébáci. Všichni decentní Češi od něj dávno utekli. Líbí se mi, jak se tam všichni dusí ve vlastních sračkách. Nikde jinde totiž potrestané komunisty neuvidíte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Registrovaní estébáci: Řežábek, Nos, Seibert a Máša.

      Vymazat
    2. Tak se ta Hedvíčkova sekta pěkně vybarvuje. Blázni (Korčáková byla v blázinci, Dědík údajně také, Gembala věří, že se Hedvíček narodil v Africe, Vaškovič - neví co mluví, i samotný Veleještěr z Temných světů), kovaní komunisti (Dědík), předsedové SSM (Jemelka), a spolupracovníci StB: Řežábek, Nos, Seibert a Máša.

      Pěkná sebranka!

      Vymazat
    3. A co byl Hedvajz? Agent CIA?

      Vymazat
    4. Možná ve své fantazii ...

      Vymazat
    5. U výslechu v lágru Traiskirchen musela být s Hedvíčkovými legrace.

      Každý utečenec tam byl totiž nejprve asi týden v tzv. karanténě a čekal na výslech (interview) s imigračním úředníkem. Ten se musel podivovat nad četnými výjezdy celé rodiny do YU, což viděl v jejich pasech. Rostík a Mařenka tam asi pak blekotali nějaké blbosti a s azylem byl konec. Vystěhování se do USA, Austrálie, Jižní Ameriky atp. mohli zapomenout a bez statutu polit. uprchlíka nemohli v Rakousku legálně pracovat.

      Vymazat
  30. Domnivam se ze si Hedvajz zalezitost s dopisem vymyslel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom není pochyb. Náčelník Bolavá noha lže již ze zvyku.

      Vymazat
  31. "Bolavá noha" a Jemelka v družném rozhovoru.

    OdpovědětVymazat
  32. Trochu nechápu význam toho urážení ve videích...

    OdpovědětVymazat

V případě,že KOMENTÁŘ obsahuje vulgarity,nebo obscénnosti,může být smazán. Za věcné příspěvky k tématu a diskuzi vám děkuji.